Neler Yeni

Sizce souls like oyunlara zorluk seçeneği gelmeli mi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bak şöyle bir şey var anlıyorum beğenmediğim kısımları söyleyeyim sana. 1-chekpoint yok 2-ölünce tüm para birimlerinin gitmesi 3-Bir boss un bile değil garip grup bir canlının gelip size tek atması 4-Oyunda herhangi bir hikaye sunumu yok benim için - bir oyunun hikayesini öğrenmek için araştırmak çok mantıksız 5-Oyunda alışana kadar ölmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten ya hani bir oyunun amacı bence genel kitleye hitap etmeli bu oyunları oynayan herkes mazoşist mi anlayamıyorum

Bir de o garip grup canlı sana ilk karşılaşmanızda tek atıyor üstelik. Daha ne olduğunu bile bilmediğim bir şey yüzünden tüm biriktirdiğim ruhları orada kaybediyorum. Anasına sövdürmek isteyen bir insan evladı böyle bir şey yapabilir sadece. Şunu belirteyim, Lies Of P ve Bloodborne'da platin kupa almış biri olarak tecrübelerimi yazıyorum. Elden Ring'i de iki defa bitirdim.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Bir de o garip grup canlı sana ilk karşılaşmanızda tek atıyor üstelik. Daha ne olduğunu bile bilmediğim bir şey yüzünden tüm biriktirdiğim ruhları orada kaybediyorum. Anasına sövdürmek isteyen bir insan evladı böyle bir şey yapabilir sadece. Şunu belirteyim, Lies Of P ve Bloodborne'da platin kupa almış biri olarak tecrübelerimi yazıyorum. Elden Ring'i de iki defa bitirdim.
Hani bir dd namussuz yerden kalkmama izin vermiyor vuruyor vuruyor yatırıyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hani bir dd namussuz yerden kalkmama izin vermiyor vuruyor vuruyor yatırıyor
Bloodborne'da platin kupa almaya çalışıyorum ve sadece zindan kısımları kaldı. Dördüncü kadeh zindanı diye hatırlıyorum. Zindana girdiğimde can barımın 1/3'ini aldı, öyle bitirecekmişim! Ben de sıradan bir düşman bana vurduğunda ne kadar canım gidiyor diye bir tanesinin önüne çıktım bekliyorum, o da bekliyor. Karşılıklı bakışıyoruz. Şimdi bunlar giriş okuduğu için ben hiçbir şeye basmayınca mal gibi kaldı öyle.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ahmet Yıldırım
Bir game developer olarak gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Amaç daha büyük kitlelere ulaşmaksa - ki bu her zaman en önemlisidir - oyuna zorluk getirilmeli. İsteyen egosunu kassın isteyen zevk alsın.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir game developer olarak gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Amaç daha büyük kitlelere ulaşmaksa - ki bu her zaman en önemlisidir - oyuna zorluk getirilmeli. İsteyen egosunu kassın isteyen zevk alsın.
Ego kasan kitle bayağı bir azınlıkta. Yoksa çıkıp denge yaması yayınlamak zorunda kalmazlar.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Hani bir de şey var gidiyorum mesela ya bir anda çıkıyor bir tane ibibik öldürüyor beni okey ama sonra ta nerden başlıyorum kestiğim tüm namussuzların hepsi peşimde koşturmaya başlıyor

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Enis kirazoğlu bile hileyle sekiro bitirdiyse kafandan bile tahmin yapabilirsin kaynak olmadan.
Evet Enis'i çok severim adam kaç yıllık oyuncu ben girsem beni naparlar acaba diye düşünüyorum girsem oyuna

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Enis kirazoğlu bile hileyle sekiro bitirdiyse kafandan bile tahmin yapabilirsin kaynak olmadan.
Enis kirazoğlu böyle oyunlar için yeteneksiz zaten. Herhangi bir souls oyununda saç baş yolar kendisi. Dost oynuyor genelde bu tip oyunları

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,391
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Top Bottom