Sizce Takas mantiklimi

Reaksiyon skoru
91
Mac air m3 13 inc 256 gb 8 gb mayis 2026 ya kadar garantisi var ve pil 100 bide benim predator var i7.12700h 16gb 4800 ram ve 1 tb ssd sizce takas mantiklimi mace gecmek istiyorum o yuzden takaslayacagim parasal olarak zarar veya kar edermiyim

M3 güzelde sizinki de baya güzel. Hem oyun hem iş için sizinki yeterli bence. Neden M3 gecmeyi düşünüyorsunuz.
Ps aldim pc oynamiyorum zaten kac aydir bide cok agir mac en azindan kolay tasinabilir ve sarji uzun gidiyor dizi falan izlerim diye

Hata yaparsınız. Elden satsaniz daha karlı olur. Hem sıfır alırsınız.
gaming laptoplar ikinci elde ucuz yazmazsan pek gitmiyo sıfırının fiyatı bi anlam ifade etmiyor. Aynı fiyata 2 3 gömlek üst masaüstü toplanabildiği için gaming laptobu öğrenci ya da sürekli bi yere giden insanlar hariç alacak çok büyük bi kitle yok. Bence mantıklı bi takas ama 8gb mac günlük işler için ideal. Kullanacağın ekstra bi program vs varsa onları göz önüne al. Airlerin fanı olmadığı için hardcore işler yapamayacağını da göz önünde bulundur. Onun harici oldukça güzel cihaz

gaming laptoplar ikinci elde ucuz yazmazsan pek gitmiyo sıfırının fiyatı bi anlam ifade etmiyor. Aynı fiyata 2 3 gömlek üst masaüstü toplanabildiği için gaming laptobu öğrenci ya da sürekli bi yere giden insanlar hariç alacak çok büyük bi kitle yok. Bence mantıklı bi takas ama 8gb mac günlük işler için ideal. Kullanacağın ekstra bi program vs varsa onları göz önüne al. Airlerin fanı olmadığı için hardcore işler yapamayacağını da göz önünde bulundur. Onun harici oldukça güzel cihaz
Sonuç olarak alıcağı ürün kendi bilgisayarından donanım olarak iyi olmucak hatta geride kalıcak. Yedek parça yükseltmeleri Mac de çok pahalı, film müzik ders için alınmamalı düşüncesindeyim. Mac sahibi olsan direk takas et derdim :) Ucuza Huawei bulabilirsin film müzik ders için. Elindeki çok güçlü laptop Predatör modeli bide yazık olur

Sonuç olarak alıcağı ürün kendi bilgisayarından donanım olarak iyi olmucak hatta geride kalıcak. Yedek parça yükseltmeleri Mac de çok pahalı, film müzik ders için alınmamalı düşüncesindeyim. Mac sahibi olsan direk takas et derdim :)
Aldığı laptobu çok ucuza vermediği sürece satamayacak , taşırken beli kırılacak ve sürekli priz aramak zorunda kalacak kullanmak istediğinde. Adamın zaten oyun oynamak gibi bi derdi olsa bilgisayarla satmaz o yüzden donanım konusunda geri kalacağı bir durum da yok. Macde parça yükseltme diye bi şey zaten yok aldığın şekilde kullanıyorsun , eğer ki ipadin varsa ve okul için alıyorsa kesinlikle takaslasın pişman olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,924
Üyeler
184,997
Son üye
sametkurt94
Geri