Sizce verdiğim paraya değer mi ?

TİTAN.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,603
Merhaba arkadaşlar ben bu bilgisayarı indirime girdiği zaman taksitle almayı düşünüyorum sizce nasıl olur parasının hakkını verir mi ekran kartı maxq o biraz düşündürüyor beni https://m.n11.com/urun/game-garaj-t...dizustu-bilgisayar-1927026?magaza=garajonline Bide bunun 3050 ti lı olanı var https://m.n11.com/urun/game-garaj-s...dizustu-bilgisayar-2134901?magaza=garajonline sizce bu nasıl olur lütfen acil yardıma ihtiyacım var
Tracer olan alınmaz işlemci 100 dereceyi görüyor 3050ti olan alınabilir.

Biraz daha detaylı açıklarmısın ?
10750h günümüzdeki rakiplerine göre güçsüz ve ısınan bir işlemci. Gamegaraj tracerin kasası ısınma sorunlu işlemcide çok ısınan bir işlemci olunca sıcaklık 100 dereceleri görüyor.

Anladım peki monster bilgisyarlar hakkında ne düşünüyorsun

Peki bana önlediğin 10 11k arası oyuncu laptopu var mı ekran kartı rtx olursa çok iyi olabilir ama güzel bir amd ekran kartı varsa o sekildede olabilir amd ekran kartlarına hakim değilim

Peki bana önlediğin 10 11k arası oyuncu laptopu var mı ekran kartı rtx olursa çok iyi olabilir ama güzel bir amd ekran kartı varsa o sekildede olabilir amd ekran kartlarına hakim değilim
Gamegaraj slayer 5xl alabilirsiniz.

Ağa game garaja güvenemiyorum şimdi monster direk 13 TL ye vadesiz 12 taksit yapıyor ya bana o şekilde bir bilgisayar önerebilirsiniz ve sence ilerde game garaj kendi sitesini vadesiz kredi ile alım getirir mi ?

Ağa game garaja güvenemiyorum şimdi monster direk 13 TL ye vadesiz 12 taksit yapıyor ya bana o şekilde bir bilgisayar önerebilirsiniz ve sence ilerde game garaj kendi sitesini vadesiz kredi ile alım getirir mi ?
Bilmiyorum belli olmaz ama geleceğini düşünmüyorum. Gamegaraj servisinemi güvenmiyorsunuz yoksa laptopamı?

Son düzenleme:
Leptop çok ısınır diyorlar game garaj piyasada daha yeni o kafamı karıştırıyor faizle beraber 13.500 TL'ye kadar çıkıyor fiyatı madem bu parayı vericem 13.500 TL'ye bir monster alırım diyorum ama monsterın kasalarından çoğu kişi memnun değil amd ekran kartı olan bir laptopta olabilir ama rx5500 3050ti la yarisamiyor mesela kafam çok karışık lütfen yardımcı olun @technopat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Techno08

Gamegarajın bu modeli msi katana kasası kullanıyor.
Hepsiburada da 9 taksit 0 faiz var 11800h bulunan modeli. Aynı laptopun incelemesi;

Reis ayda verebileceğim maximum para 1150 TL 9 taksit var biliyorum ama malesef o kadar para veremiyorum aylık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,783
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri