Neler Yeni

Youtube Sizce videom başarılı mı?

Videom başarılı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    12
  • Anket kapatıldı .

SnareEcho

80+ Silver
Yok yok önemli değil. Size de iyi akşamlar. Bu Wİndows X aşığıyım akımını ben başlatmıştım yıllar önce :D Yani doğru kişiyi etiketlediniz 😁
Güzel bir akım. Aklınıza sağlık :D
İyi birer arkadaş olacağımızı düşünüyorum. İsterseniz özel dm üzerinden konuşabiliriz:)

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Videoyu tamamiyle izlemedim, hızlıca göz attım notlarım şu şekilde;
  1. Bence 4 dakika uzun bir süre. Hiç bilmeyen birisinin bu videoya tıklamaya korkar ve daha girişte kaybetmeye başlarsınız.
  2. Olay kurgusu yanlış. Yanlış deyip bırakmayalım.
    • Bir başarı öyküsü derken, bu takımın yarı finalde veya finalde kaybettiği bir sürü maç var. Bunun yanında sürekli kaybeden bir takım hikayesini vurgulayıp, arkasından hikayeye girmen daha doğru olur.
    • Kaybettiği maçları belirtip sonrasında - ekran yukar/alt ikiye bölünüp win win arka arkaya getirebilir.
  3. Geçişleri şarkının davul vs. ritmene göre yaparsan daha oturur.
  4. Bunun yanında şarkı koydum, 3 klip attım ile klip izlenmez veya başarılı seçilmez. Bu algıdan kurtulmanız lazım.
  5. Hangi program ile yaptığınızı bilmiyorum fakat artık kesinlikle renklerle oynamanız lazım, adobe kullanıyorsanız loop kullanın kesinlikle.
  6. Bu alana yeni girip kısa sürede izlenme yakalamak istiyorsanız, dikey videolar çalışın.

SnareEcho

80+ Silver
Videoyu tamamiyle izlemedim, hızlıca göz attım notlarım şu şekilde;
  1. Bence 4 dakika uzun bir süre. Hiç bilmeyen birisinin bu videoya tıklamaya korkar ve daha girişte kaybetmeye başlarsınız.
  2. Olay kurgusu yanlış. Yanlış deyip bırakmayalım.
    • Bir başarı öyküsü derken, bu takımın yarı finalde veya finalde kaybettiği bir sürü maç var. Bunun yanında sürekli kaybeden bir takım hikayesini vurgulayıp, arkasından hikayeye girmen daha doğru olur.
    • Kaybettiği maçları belirtip sonrasında - ekran yukar/alt ikiye bölünüp win win arka arkaya getirebilir.
  3. Geçişleri şarkının davul vs. ritmene göre yaparsan daha oturur.
  4. Bunun yanında şarkı koydum, 3 klip attım ile klip izlenmez veya başarılı seçilmez. Bu algıdan kurtulmanız lazım.
  5. Hangi program ile yaptığınızı bilmiyorum fakat artık kesinlikle renklerle oynamanız lazım, adobe kullanıyorsanız loop kullanın kesinlikle.
  6. Bu alana yeni girip kısa sürede izlenme yakalamak istiyorsanız, dikey videolar çalışın.
Hocam fark ettiyseniz videomun editini Gangsta Paradise editi yaptım. İnternetteki Gangsta Paradise videolarının hepsi 4 dk.
Bir başarı öyküsù demek isterken bu sezonda tırmana tırmana geldi ve sonunda zirveye ulaştı demek istedim. Siyah ekrandaki videolar eski maçlar. Normal renkteki filtreli videolar ise son maça ait. Gangsta Paradise'de bateri yok bu yüzden bateri geçişi olmaması normal. 3 klip attım izlenmesini bekleme demeniz hiç de doğru değil çünkü tüm Gangsta Paradise videoları aynı mantıkta çalışıyor ve bunlar iyi görüntülenme alıyorlar. PC'm video yapmak için yeteri kadar iyi olmadığı için mobilden capcut üzerinden yaptım. Dikey videolar çalışırsam kanalımın amacından çıkarım ve kanalım sapar.
Görüşünüz için teşekkürler.

Top Bottom