YazılımKafa
80+ Silver
Dualsense i bırak indirimli normal fiyatından satsalar yine alıcam. 2 aydır bekliyorumBir dualsense bir de ucuza 4k tv buldum mu tamamdır
Dualsense i bırak indirimli normal fiyatından satsalar yine alıcam. 2 aydır bekliyorumBir dualsense bir de ucuza 4k tv buldum mu tamamdır
500 falandı bayadır bakmıyorum zowielereDua ette düşsün be. Zowie EC1-C yeni serisini almak istiyorum ama 1.399 ₺ şuan ve çok pahalı
Mouse ne kullanıyorsun?Aynı şekil ben de CS:GO için Cloud 2 indirimi bekliyorum.
Bloody V7M var hocam şuan bende. Eski bir model. Yarın bir yandan gözüm HyperX Pulsefire Haste'de olacak. Onu da alabilirim belki.Mouse ne kullanıyorsun?
XL2566K isimli yeni model 360 Hz Fast TN panel bir monitör çıkarttılar. Manyak bir şey, delice. Fps cilerin ilgi odağı oldu. Ama en az 15K sı var500 falandı bayadır bakmıyorum zowielere
Hiç umudum yok ama kafamız sahte indirim paylaşımlarından dolayı çorba olacak indirim olsa bile benim istediğim üründe olmayacağına yüzde kat trilyon eminimDostlar ben HyperX Cloud II , Zowie Mouse ve oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Sizce yarın indirimler iyi olur mu?
Deathadder V2 de iyi işini görür FPS için ama CS:GO için elinin boyutuna uygun olan Zowie öneririm. Daha iyi oynatıyor ve ergonomisi müthişBloody V7M var hocam şuan bende. Eski bir model. Yarın bir yandan gözüm HyperX Pulsefire Haste'de olacak. Onu da alabilirim belki.
Hangi modelini öneriyorsunuz hocam? Palm, claw arası bir tutuşa sahibim. Elim ortalama üstü büyüklükte sayılır.Deathadder V2 de iyi işini görür FPS için ama CS:GO için elinin boyutuna uygun olan Zowie öneririm. Daha iyi oynatıyor ve ergonomisi müthiş
Tam benim elimi tarif ettin şuan. Büyük eller için en büyük Zowie mouse modeli olan Zowie EC1 al kesinlikle zerre pişman ettirmez. Ben para ayarladım yarın ya EC1 yada EC1-C (yeni model) alacağım.Hangi modelini öneriyorsunuz hocam? Palm, claw arası bir tutuşa sahibim. Elim ortalama üstü büyüklükte sayılır.
Saat konusunda bir şey diyemeyeceğim :/bu gece 00:00 da başlar mı