Sizde ayrı yeri olan Oyun?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
491
Hocalarım sa,
sizin için ayrı yeri olan oyun hangisi?
benim için, çocukluğumun geçtiği minecraft, ve oynadığım ilk AAA oyun olan god of war...

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dino trex
Subway surf
Pvz

Microsoft Flight Simulator kesinlikle o olmasaydı şuan hala tırcı kafasında kalacaktım. Belki ileride pilot olma hayali yerine yollarda sürünecektim, şuan bir gözüm havada, o oyunu staj paramla almamış olsaydım eğer üzülürdüm gerçekten.

Microsoft Flight Simulator kesinlikle o olmasaydı şuan hala tırcı kafasında kalacaktım. Belki ileride pilot olma hayali yerine yollarda sürünecektim, şuan bir gözüm havada, o oyunu staj paramla almamış olsaydım eğer üzülürdüm gerçekten.
çok güzel hikaye olmuş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

minecraft mobizen youtube
muhteşem 3 lü

Dying Light oyunları (the beast bugün bitti ve bitmesine üzüldüm)

monkey king online diye bir MMORGP oyun vardı tarayıcı oyunu bi 10 yıl önce oynamak için dayımlara gidiyordum sabah erkenden öğleye kadar oynayıp sonra okula gidiyordum
oyun kapandı ama çok üzülmüştüm

No man sky Vazgeçilmez bir oyun benim için.

Her gezegenin farklılığı kendi atmosferi ve canlılarını görmek çok güzel.
Uzay gemisini alışveriş yapmakla geliştirmek. Ticari olarak kazanç elde etmek veya bir şey üretip satmak.

Random mu yoksa bilemedim nasıl oluşuyor tam robotik taşlara denk geldim bir gezegende. Elektrik fışkırıyorlardı.
Diğer gezegende asit yağmuru yağıyordu yıldırımlar çok gerçekciydi.

Bide uzayda anomali şeyleri var. Büyük meduza tarzı veya anlam veremediğimiz kalıntılar yada canlılar.

Bir oyunun olabilecek en güzel türü. her şey var ve haritada milyarlarca gezegen. Belki ömrünüzün sonuna kadar gezegen gezmelisiniz.

Birde çok çok büyük Ticari gemi almak olayları var o ayrı seviye.

çok güzel hikaye olmuş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhteşem 3 lü
Az önce balkonda uçakların inişini izledim evin konumu mükemmel iniş yaparken üstümüzden geçiyorlar fakat havalimanına bakamıyorum sadece denizin üzerinden süzülerek inişini izleyip annemin 13pro+ ile fotoğraflıyorum

RDR2
The last of us ( ilk oynadığım AAA oyun )
Rainbow six siege

Hocalarım sa,
sizin için ayrı yeri olan oyun hangisi?
benim için, çocukluğumun geçtiği minecraft, ve oynadığım ilk AAA oyun olan god of war...
Warband bannerlord elden ring stardew valley birini seçecek olursam gta V’dir ps3te çok oynardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri