Neler Yeni

Sizi İçene Çeken Oyunlar Neler?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
İlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.
CD almaya başladıktan bir süre sonra da Darksiders oyunu ile tanıştım.

O zamanları çok özlüyorum.
Benim için CoD MW4, Medal of Honor, NFS 2:SE ve Darksiders dönüm noktalarımdı.

Sizi içine çeken ve unutamadığınız oyunlar hangisi?
Uncharted serisi brom

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Demirkan
İlgilendiği Kategoriler
zenci gozleme
metro exodus
cidden mükemmel bir atmosferi var

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Konsollara yeteri kadar ilgi duymadım eskiden o yüzden PC'ye gelmeyen hiç bir Sony oyununu oynayamadım. Çok oynamak istediğim bir seri kendisi.
Uncharted bana göre en iyi oyun serisi olabilir.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee

mcRyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
rdr 2, god of war, ac serisi, witcher serisi düz oyun istersen max payne seriside mükemmeldir bugun bile gideri vardır bence

Zeth

80+ Bronze
Mount&Blade Warband usb den atmıştık bilgisayara internet olmadığı için de demodan oynayıp duruyorum 30 gün bitince ya da 7. seviye olunca oyun bitiyordu sürekli her repliğini seçenekleri isimleri ezberlemişimdir.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Mount&Blade Warband usb den atmıştık bilgisayara internet olmadığı için de demodan oynayıp duruyorum 30 gün bitince ya da 7. seviye olunca oyun bitiyordu sürekli her repliğini seçenekleri isimleri ezberlemişimdir.
Warband oyunundan önce Fire and Sword oyununu bir kaç kez bitirmiştim. Güzel seri.

Coolpanda

80+ Silver
Pek bilinmeyen bir hayatta kalma build oyunu: Satisfactory. 3 arkadaş oynuyoruz beni baya sarmış durumda.

Mustifa

80+ Bronze
Şuanlık Minecraft ama ileride Rust oynarsam fikrimi değiştirebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Emre Okutan
İlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.
CD almaya başladıktan bir süre sonra da Darksiders oyunu ile tanıştım.

O zamanları çok özlüyorum.
Benim için CoD MW4, Medal of Honor, NFS 2:SE ve Darksiders dönüm noktalarımdı.

Sizi içine çeken ve unutamadığınız oyunlar hangisi?
Ets 2 😅

Top Bottom