Sizi neler mutlu eder?

Kızlarla dolaşıp kucağına uzanmak

• Üzgün
Reaksiyonlar: cici
HMM LEZİZO.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylemesi ayıp dostum geçen bi ayakkabı aldım çok isteyerek. Sonra eve geldim baktım ayakkabıya. Bi anda moralim bozuldu nedensiz hayatı sorgulamaya başladım, depresyona girdim.
dostum bende bi depresyona girmek istiyorumda banada alma şansınız var mıydı acaba

dostum bende bi depresyona girmek istiyorumda banada alma şansınız var mıydı acaba
Hocam yanlış anlamayın sebep ayakakbı değil. Benim kafada biraz sıkıntılar var zaten doktora gidiyorum bunun için.

spor yapmak
tarih araştırmak
başkalarıyla oyun oynamak
başkalarıyla gezmek
tek gezmek

onun fotoğraflarına bakmak

onun fotoğraflarına bakmak
Fotoğraflarına erişemiyorum fakat bana gülüşünü hiç unutamıyorum zaten. O kadar güzel gülmüştü ki beni sevdiğini sanmıştım. her şey öyle sandığım için oldu zaten.

Teknolojik mağazalara girmek yetiyor kendimi kaybediyorum nereye gideceğimi şaşırıyorum ve kutlu oluyorum baya bunun aynısını bi galeri yada bi araba bayii sinde de yaşıyorum çok iyi sonra evde oyun oynamak pc ile yüzmek arabayla dolaşmak arabayla uğraşmak beni mutlu eden şeyler

eğer birazcık bütçen olursa zevkine göre bir müzik enstrümanı sahibi olup çalmayı öğrenmek gerçekten güzel bir hobi olur eğer gerçekten çalmayı isterseniz uzun bir süre sıkılmazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,590
Üyeler
184,948
Son üye
recep Talha
Geri