Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

spigen legato sport

Ancak işler rennes için beklenildiği gibi gitmedi...
Hüğğğğğğğ, ulan şaka maka o zaman en kaliteli parçalarla full setup 2070 Super'li sistemi 12k ya hazırlamıştım.

Ucuz diye LED metre aldım 5 metre olmasına rağmen 4 buçuk metreydi ve RGB olamıyordu Mor olmuyor mavi kırmızı yanıyor

Polygold pg911 3200dpı mouse.
Memnun değilim ama Allah kahretsin keşke almasaydım dedirtti neredeyse, sağ tık yapınca mouse hareket etmiyor, sol tık çalışmıyor ve sağ tık yapınca ışık bozuluyor.

şok tan aldığım philps mouse fiyatı 60 tl ydi evet biliyorum ucuz ama çok sıkıntısı var

Monster Pusat K3 Pro Red Switch, 1.5 ay içinde sadece 1.5 hafta kullanabilmiştim. Onun haricinde hep teknik servisteydi ve tabi ki iade ettim.

Gamepower Dark Side ve GP550W.
Kioxia 240GB.
Rampage KB-R79

Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
jbl t460BT pişman olduğum ürün

Değerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.

NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
msi gtx 1070 ti bu kardar berbat bir kart görmedim

konu hortlanmış kim hortlatti
Clap Png - Ez Clap, Png Download (#3691379), PNG Images on PngArea

Geri