Neler Yeni

Öneri Skatez ve mousepad önerisi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fettah Özalp
Hocam buraya giriyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle

İlk başta bot verecek size. Önce ondan %20 indirim isteyin, vermezse canlı desteğe bağla diyin. Biraz naz yapabilir. Bağlamazsa eğer spam atın biraz. En son bağlayacak işte onlardan da isteyin. Canlı destek de vermezse sohbeti sonlandırıp aynı şeyleri yapın. Başka bir temsilciden isteyin. En kötü 2 veya 3. denemede oluyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam skates olarak da ucuz bütçeli bu var. Tabi bunlar da çok iyi değil ama kullananlar aj159 pronun skatezlerinden iyi diyorlardı.

Hocam aj159pro skatezleri çokta kötü değil aslında ve çok teşekkür ederim hocam indirim için

Telefondayım pcye geçince atayım
Hocam 2. El wraith blade x 550tl alınır mı sıfırı 1000tl wraith de.

Son düzenleme:

Loki_0

80+
Hocam aj159pro skatezleri çokta kötü değil aslında ve çok teşekkür ederim hocam indirim için

Hocam 2. El wraith blade x 550tl alınır mı sıfırı 1000tl wraith de.
Temiz, sorunsuzsa alınabilir hocam. Hangisi daha iyidir onu bilmiyorum ama blade x de kötü değil.

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Özçelik
furylevel z1 için hangi skaret uygun olur link verirmisiniz

yay şeklinde alt ve ustte 2 adet ortada sensor çevresini saran 1 adet skatez var

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fettah Özalp
@Loki_0 @Gurkanpiro hocam 2. Elde temiz blade x/y ve klasse longteng/csp480elite buldum 600tl ye alınır mı birde glorius içe var.

Loki_0

80+

yay şeklinde alt ve ustte 2 adet ortada sensor çevresini saran 1 adet skatez var
Hocam direkt benim attıklarım gibi dot skatez olanları alın. Hem her mouse a uyumlu olur hem de baya uzun süre gider.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fettah Özalp
Hocam direkt benim attıklarım gibi dot skatez olanları alın. Hem her mouse a uyumlu olur hem de baya uzun süre gider.
Hocam glorius ice mousepad hakkında bilginiz var mı güzel kayan hafif cama benzer yapısı var

2. Elde 600e buldum onu

Loki_0

80+
Hocam glorius ice mousepad hakkında bilginiz var mı güzel kayan hafif cama benzer yapısı var

2. Elde 600e buldum onu
Maalesef hocam ya onları çok bilmiyorum. Blade x kötü değil sadece onu biliyorum diğerleri hakkında çok bilgim yok. Yorum yapıp sizi de yanlış yönlendirmeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,485
Üyeler
168,639
Son üye
Sin2Z
Top Bottom