Öneri Skatez ve mousepad önerisi

Hocam buraya giriyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle

İlk başta bot verecek size. Önce ondan %20 indirim isteyin, vermezse canlı desteğe bağla diyin. Biraz naz yapabilir. Bağlamazsa eğer spam atın biraz. En son bağlayacak işte onlardan da isteyin. Canlı destek de vermezse sohbeti sonlandırıp aynı şeyleri yapın. Başka bir temsilciden isteyin. En kötü 2 veya 3. denemede oluyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam skates olarak da ucuz bütçeli bu var. Tabi bunlar da çok iyi değil ama kullananlar aj159 pronun skatezlerinden iyi diyorlardı.

Hocam aj159pro skatezleri çokta kötü değil aslında ve çok teşekkür ederim hocam indirim için

Telefondayım pcye geçince atayım
Hocam 2. El wraith blade x 550tl alınır mı sıfırı 1000tl wraith de.

Son düzenleme:
Hocam aj159pro skatezleri çokta kötü değil aslında ve çok teşekkür ederim hocam indirim için

Hocam 2. El wraith blade x 550tl alınır mı sıfırı 1000tl wraith de.
Temiz, sorunsuzsa alınabilir hocam. Hangisi daha iyidir onu bilmiyorum ama blade x de kötü değil.

furylevel z1 için hangi skaret uygun olur link verirmisiniz

yay şeklinde alt ve ustte 2 adet ortada sensor çevresini saran 1 adet skatez var

@Loki_0 @Gurkanpiro hocam 2. Elde temiz blade x/y ve klasse longteng/csp480elite buldum 600tl ye alınır mı birde glorius içe var.

yay şeklinde alt ve ustte 2 adet ortada sensor çevresini saran 1 adet skatez var
Hocam direkt benim attıklarım gibi dot skatez olanları alın. Hem her mouse a uyumlu olur hem de baya uzun süre gider.

Hocam direkt benim attıklarım gibi dot skatez olanları alın. Hem her mouse a uyumlu olur hem de baya uzun süre gider.
Hocam glorius ice mousepad hakkında bilginiz var mı güzel kayan hafif cama benzer yapısı var

2. Elde 600e buldum onu

Hocam glorius ice mousepad hakkında bilginiz var mı güzel kayan hafif cama benzer yapısı var

2. Elde 600e buldum onu
Maalesef hocam ya onları çok bilmiyorum. Blade x kötü değil sadece onu biliyorum diğerleri hakkında çok bilgim yok. Yorum yapıp sizi de yanlış yönlendirmeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,381
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri