Deniz şortu aldım bir tane , bakılabilir.
TRT Sizin kadar boykot etmiyor laBoykot
hayatımda gördüğüm üşteri ödenm veren mukemmel bir firma sadece zevkine bile şubesine gidip ayakkabı değiştirdiğim bile olduHem boykot hem de müşterisine değer vermeyen bir firma su geçirmez diye sattığı 1 aylık ayakkabının teki su aldı aylardır arkadaş uğraşıyor
Bırak bu işleri şikayetvar skechers yaz görürsün değişim yapıyormuş müşteriye ürünü satana kadar sonra tanımayan bir firma insanları doğru yönlendirin şikayetvar a bakmadan ürün almayınhayatımda gördüğüm üşteri ödenm veren mukemmel bir firma sadece zevkine bile şubesine gidip ayakkabı değiştirdiğim bile oldu
Tek ayakkabıyı 6ayda 3 defa değiştirdim hiçbirindede sorun yoktu nasıl bi sorunun var anlamadım firmayla. Bu arada şikayetvar ı temiz olan firma yoktur saygılar.Bırak bu işleri şikayetvar skechers yaz görürsün değişim yapıyormuş müşteriye ürünü satana kadar sonra tanımayan bir firma insanları doğru yönlendirin şikayetvar a bakmadan ürün almayın
1 aylık su geçirmez ayakkabı su aldı boyner den aldık 3 defa boyner skechers a gönderdi ret aldı değişim çıkarmadı şimdi thh ile uğraşıyoruzTek ayakkabıyı 6ayda 3 defa değiştirdim hiçbirindede sorun yoktu nasıl bi sorunun var anlamadım firmayla. Bu arada şikayetvar ı temiz olan firma yoktur saygılar.
Direk skechers a gitseydın sorun yaşamazdın1 aylık su geçirmez ayakkabı su aldı boyner den aldık 3 defa boyner skechers a gönderdi ret aldı değişim çıkarmadı şimdi thh ile uğraşıyoruz
Şikayetvara bakarsan hiçbir ürün alma dostum. Orada her firmayla ilgili onlarca şikayet var. O zaman trendyol, Hepsiburada, amazon hiçbirini kullanma.Bırak bu işleri şikayetvar skechers yaz görürsün değişim yapıyormuş müşteriye ürünü satana kadar sonra tanımayan bir firma insanları doğru yönlendirin şikayetvar a bakmadan ürün almayın
Bizi siz biliyorsunuz. 36 yaşındayım. Dün bilgisayar kullanmaya başlamadım. E ticaret sitelerinden alışverişe de dün başlamadım. Bana yardımcı olmadılar yüzlerce kişi mağdur. Sana yardımcı oldular diye iyi bir firma olmuyor.Şikayetvara bakarsan hiçbir ürün alma dostum. Orada her firmayla ilgili onlarca şikayet var. O zaman trendyol, Hepsiburada, amazon hiçbirini kullanma.