Neler Yeni

🔥İndirim Skechers sepette ek %25 indirim

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Onur
Gözatabilirsiniz piyasadan uygun fiyatlara geliyor. Sepete ekleyince son fiyatı görürsünüz.
https://www.boyner.com.tr/kampanya/spor-aksam-firsatlari-c-23891530

IMG_2980.jpeg

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Berk
indirim göremedim

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
Hb salomon %40 indirim ve premiuma özel %15 indirim var. Konusu da açılmamış sanırım. Salomon sevenler ona da bakabilir.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Hangisi iyi beyler. Yürürken çabuk yoruluyordum ayakta fazla duramıyordum medicalciye gittim düz tabanmışım ondanmış. Kalıp yaptıracam ama önce dayanıklı güzel bir ayakkabı alayım diyorum ama Skechers mı Salomun mı yoksa gidip Adidas filan mı alayım bilemedim.

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
hüseyin doğan
Hangisi iyi beyler. Yürürken çabuk yoruluyordum ayakta fazla duramıyordum medicalciye gittim düz tabanmışım ondanmış. Kalıp yaptıracam ama önce dayanıklı güzel bir ayakkabı alayım diyorum ama Skechers mı Salomun mı yoksa gidip Adidas filan mı alayım bilemedim.
salomon genelde outdoor ayakkabı üretiyor. bu nedenle tabanı sert oluyor. skechers tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modeli kullanıyor olmama rağmen yumuşak bir tabanlığı var. normalde bu modelde outdoor.dağ yolları gibi çakıllı yollar gibi yollarda yürümek için. ayakkabının alt dişlerinden anlarsınız zaten.

Son düzenleme:

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
salomon genelde outdoor ayakkabı üretiyor. bu nedenle tabanı sert oluyor. skechers tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modeli kullanıyor olmama rağmen yumuşak bir tabanlığı var. normalde bu modelde outdoor.dağ yolları gibi çakıllı yollar gibi yollarda yürümek için. ayakkabının alt dişlerinden anlarsınız zaten.
Benim aklıma takılan şu. Normalde ayağın kaalıbını çıkaracaklar ona göre tabanlık yapacaklar. Aldığım ayakkabının iç keçesini sanırım çıkarıp o tabanlığı koyacaklar. Ozaman aldığım ayakkabının bir önemi kalıyor mu acaba? Özelliğini yitiriyor mu? 700 liralık ayakkabı da alsam 3500 liralıkta alsam aynısı gibi mi olacak acaba?

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
barbaros kara
Hocam merhaba eski skechers personeliyim. Alacağınız ayakkabı arc fit değilse iç tabanlığı incecik zaten. Önemli olan ayakkabıda kullanılan orta taban kalınlığı ve köpüğü. Kendi tabanlığınızı yaptıracaksanız yarım numara büyük alın. Ayrıca bu linkteki ayakkabının dili yana yatıyor ve ıslak zeminde (asfalt, mermer) muazzam kayıyor. Tavsiye değildir

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Hocam merhaba eski skechers personeliyim. Alacağınız ayakkabı arc fit değilse iç tabanlığı incecik zaten. Önemli olan ayakkabıda kullanılan orta taban kalınlığı ve köpüğü. Kendi tabanlığınızı yaptıracaksanız yarım numara büyük alın. Ayrıca bu linkteki ayakkabının dili yana yatıyor ve ıslak zeminde (asfalt, mermer) muazzam kayıyor. Tavsiye değildir
Kafası çok kolay karışan biriyim hocam. Bana 1-2 model önerir misiniz? Skechers olması zorunlu değil.

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
hüseyin doğan
benim paylaştığım linkteki ayakkabıyı kastediyorsanız haklısınız. zaten belirttim dağ yolu gibi çakıllı mıcırlı yollar gibi yerlerde kullanıma uygun benim attığım ayakkabı.

barbaross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
barbaros kara
Kafası çok kolay karışan biriyim hocam. Bana 1-2 model önerir misiniz? Skechers olması zorunlu değil.
Hocam ayak yapısı nasıl, taraklı mı, uzun ince mi, içe basma veya topuk ağrısı var mı? Taban tercihiniz nasıl yumuşak mı orta sert mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Samet can
Hb salomon %40 indirim ve premiuma özel %15 indirim var. Konusu da açılmamış sanırım. Salomon sevenler ona da bakabilir.
Kendi indirimi üzerinden değil de indirimsiz fiyatından yapıyor. 6999 ürün 4600 düşmüş yüzde 15+1000 indirim ile 3900 e düşüyor.

gencur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
A* E*
Outdoor diye aldığım skechers ayakkabı daha 1. haftasında yanlarından açıldı, iadesi de kolay olmadı. Amazon, skechers türkiyeye, skechers türkiye ise kendi müşteri hizmetlerine yönlendirip süreci çok uzattılar. Amazon olmasa belki de daha fazla uğraştıracaklardı. Bu markadan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu yorumu yazarken bakayım dedim, ürünün yorumlarını da silmişler.

Skechers'ın başka bir modeli ile beraber almıştık, onda sıkıntı çıkmasa da bu fiyatlardaki ayakkabılarda hiç kusur çıkmaması gerekirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,387
Üyeler
168,292
Son üye
Hidra
Top Bottom