Neler Yeni

Skinny fat nasıl geçer?

Ertuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul
164 boy 60 kiloyum fakat göbeğim var. Evde şınav, plank, leg raise, squat gibi hareketler yapıyorum. Haftada 3 gün olmak üzere. Sadece bu hareketlerle 4 ayda göbek erir mi yoksa kardiyo da yapmak lazımmı. Birde beslenme olayı nasıl olmalı?

setxkbmap

80+
1727556422450.png

zorlu123123

80+ Bronze
164 boy 60 kiloyum fakat göbeğim var. Evde şınav, plank, leg raise, squat gibi hareketler yapıyorum. Haftada 3 gün olmak üzere. Sadece bu hareketlerle 4 ayda göbek erir mi yoksa kardiyo da yapmak lazımmı. Birde beslenme olayı nasıl olmalı?
4 yıldır spor yapıyorum bende skiny fattim 193 boy 85 kiloydum ince yapılı göbeğim çıkıktı şişkindi yani yağdan dolayı ilk 4 ay orta seviye arkadaşım ne yapıyorsa aynı hareketleri yaptım kendimi parçaladım agır gireyim diye arkadaşım kadar tabii ki girmeedimde her hafta kilo arttırdım aglıcak kıvama geldim kardiyo yaptım ama biraz dümenden pertim çıkıyordu özellikle sırt hareketleri en çok kalori yakan egzersizlerden bacak sanıldığı kadar kalori yakmaz sinir sistemini yorar yorgunluk verir insanlar bacak yorucu çok enerji yakar hurafedir itiş ve çekiş kafidir mekik te bel incelmesine katkı sağlar bölgesel yağ yakımı yok ama istediğin kadar mekik çek az yiyip çok hareket edersen karnın gider başka takılan bişi olursa yazarsın brom

ek olarak yağ ve tuz yiyen birisiysen cips patates kızartması 1 ay tuza ve yağ alımına dikkat edersen zeytinyağı hariç tabi sporla beraber göbeğinin gidiş hızına şaşırısın çünkü yüksek kısmı ödemden oluşuyor aslında skiny fatlik genetik bir şey bel bölgende topluyorsun ödem ve yağı kimileri üst taraflarda toplar kolları kalın gözükür ama yağ tulumudur genetik meselesi iyi tarafı var kötü tarafı var ama spor yapan skiny fatler 5 yıl sonra parmakla gösterilen insanlardan olurlar kendim ve çevremden biliyorum üstün açık olduğu için liflerin gözükücek bulk yaparken bile büyük ihtimal damarlı ve göğüs liflerin parçalı geizceksin hem iri hem parçalı nispeten bizde olabiliyor buda seni aydınlatır umarım sporu ciddiye alman için

Ertuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spora gidicek imkanım olmadığı için beginner calisthenics yapıyorum 1.5 ay evde sadece leg raise plank mekik şınav, elmas tutuş şınav, squat wall sit ve lunge yapıcam sonrasında yeterli gelişme olursa yakın çevredik parklarda yapıcam antremanları ordada en azından barfiks olur dips olur daha yoran antremanlar yaparım. Kardiyo olarakta haftada 3 gün ip atlayabiliyorum. Bunları uygulayarak en az kas kaybıyla yağ yakabilir miyim. Yani nerde baksam en az kas kaybı için ağırlık antremanı diyorlar.

Son düzenleme:

zorlu123123

80+ Bronze
Spora gidicek imkanım olmadığı için beginner calisthenics yapıyorum 1.5 ay evde sadece leg raise plank mekik şınav, elmas tutuş şınav, squat wall sit ve lunge yapıcam sonrasında yeterli gelişme olursa yakın çevredik parklarda yapıcam antremanları ordada en azından barfiks olur dips olur daha yoran antremanlar yaparım. Kardiyo olarakta haftada 3 gün ip atlayabiliyorum. Bunları uygulayarak en az kas kaybıyla yağ yakabilir miyim.

dostum o zaman benim fikrim istersen dediklerimi yap istersen olmayanları ekle

1. olmazsa olmaz barfiks varyasyonları dar tutuş geniş tutuş
ekstra chin up yap bunlar kesin olmazsa olmaz sırt çalışmış kadar gelişirsin bicepsi büyüten en iyi şey chin uptur cogu insan bilmez bunu 3 ünü cebe koy 20 tekrar çekene kadar sayılarını arttır 20 olunca çanta tak hafif hafif çantanı ağırlaştır 3 varyasyonuda agırlıklı yap

şınav geniş dar tutuş archer şınavı vardı yanıllmıyorsam göğüsü çok iyi çalıştırır

mekiklerde keyfine göre leg raise sana kalmış

bu iki demirin ortasında inip kalkmak neydi adını hatırlayamadım göğüs ve arka kola vuruyor çok iyi harekette az yaptıgımdan adını unuttum şuan onuda kesin ekle

nabzını yükselticek her türlü aktivitede kardiyo olarak yap yürümek iyi bir kardiyo değil 5 dk hızlı koş 1 saat normal yürüceğine o kadar diyim sana
ister bisiklet sür istersen bayır yukarı yürü koş bacak kasların içinde idealdir

bacak çalışmalarında kafana göre çok ciddiye almadıgımdan tavsiye vermem hoş olmaz

Ertuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum o zaman benim fikrim istersen dediklerimi yap istersen olmayanları ekle

1. olmazsa olmaz barfiks varyasyonları dar tutuş geniş tutuş
ekstra chin up yap bunlar kesin olmazsa olmaz sırt çalışmış kadar gelişirsin bicepsi büyüten en iyi şey chin uptur cogu insan bilmez bunu 3 ünü cebe koy 20 tekrar çekene kadar sayılarını arttır 20 olunca çanta tak hafif hafif çantanı ağırlaştır 3 varyasyonuda agırlıklı yap

şınav geniş dar tutuş archer şınavı vardı yanıllmıyorsam göğüsü çok iyi çalıştırır

mekiklerde keyfine göre leg raise sana kalmış

bu iki demirin ortasında inip kalkmak neydi adını hatırlayamadım göğüs ve arka kola vuruyor çok iyi harekette az yaptıgımdan adını unuttum şuan onuda kesin ekle

nabzını yükselticek her türlü aktivitede kardiyo olarak yap yürümek iyi bir kardiyo değil 5 dk hızlı koş 1 saat normal yürüceğine o kadar diyim sana
ister bisiklet sür istersen bayır yukarı yürü koş bacak kasların içinde idealdir

bacak çalışmalarında kafana göre çok ciddiye almadıgımdan tavsiye vermem hoş olmaz
Chin up yapamıyorum ama suan o yüzden eklemedim programa aynı sekilde dipsde suan yapamıyorum. Şınav tekrarım şu anda 10 tükeniş o sayıyı 15 yapmak hedefim ondan sonra tekrar dips deniyeceğim. Haftada 3 gün ip atlayabilirim yarım saat kardiyo olarakda.

zorlu123123

80+ Bronze
Chin up yapamıyorum ama suan o yüzden eklemedim programa aynı sekilde dipsde suan yapamıyorum. Şınav tekrarım şu anda 10 tükeniş o sayıyı 15 yapmak hedefim ondan sonra tekrar dips deniyeceğim. Haftada 3 gün ip atlayabilirim yarım saat kardiyo olarakda.
ip atlamak kalori için yada kas geliştirme için yapılan bir şey değil brom aktif olarak kullanılan kaslar atlarken kalfların ve bilek kasların

ip atlamak boks mma yada tüm vicudunu kullandığın sporlarda alt ve üst beden kondisyon hareketedidir ayaklarında kolların senkronize olsun diye yapılan bir şey teknik çalışmak gibi düşün yeterinde kalori ve randıman sağlamayabilirsin ip atlamakla git parklara bolca koş 5 dk depar 10 dk tempolu yürüyüş gibi

Top Bottom