Neler Yeni

Skolyoz için egzersiz önerileri?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
fotoğraf atabilir misiniz bana o tarz bi şey vermemişti
kendi kağıdımı bulamadım ama internetteki resmi bu ( bu hareketleri doktor onayı olmadan yapmayın çünkü hastadan hastaya değişiyor hareketlerin yönü ne kadar yapılacağı vesaire) ve hepsini yaptırmıyordu doktor birkaç tanesini

Ekler

• 7_20129110190.png
    7_20129110190.png
    676.2 KB · Hit: 37

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
kendi kağıdımı bulamadım ama internetteki resmi bu ( bu hareketleri doktor onayı olmadan yapmayın çünkü hastadan hastaya değişiyor hareketlerin yönü ne kadar yapılacağı vesaire) ve hepsini yaptırmıyordu doktor birkaç tanesini
anladım teşekkür ederim

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Doktora gidip tekrar önerileri istesen, ne sen uğraşırsın ne de aklın karışır. İşi uzmanından git öğren. Hastaya hasta yardımcı olamaz. Doktoru yardımcı olur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Doktora gidip tekrar önerileri istesen, ne sen uğraşırsın ne de aklın karışır. İşi uzmanından git öğren. Hastaya hasta yardımcı olamaz. Doktoru yardımcı olur.
hocam kaç kere yazmam lazım bilmiyorum ama doktor yüz dedi, ama yüzemiyorum. bende buraya soruyorum tecrübesi olan varsa paylaşsın diye. 1 yıl sonra tekrar gel dedi hemen hemen 3 4 ay kaldı sanırım o zaman gelince daha spesifiki bi şeyler verecek heralde

hocam kaç kere yazmam lazım bilmiyorum ama doktor yüz dedi, ama yüzemiyorum. bende buraya soruyorum tecrübesi olan varsa paylaşsın diye. 1 yıl sonra tekrar gel dedi hemen hemen 3 4 ay kaldı sanırım o zaman gelince daha spesifiki bi şeyler verecek heralde
Çok geçmiş olsun umarım güzel tavsiyeler alırsınız bilen birilerinden. Konu anasayfada görünsün de bilen birileri görüp öneri yazsın diye cevap yazayım dedim.🙂

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Çok geçmiş olsun umarım güzel tavsiyeler alırsınız bilen birilerinden. Konu anasayfada görünsün de bilenler öneri yazsın diye cevap yazayım dedim.🙂
çok teşekkürler ^^

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kardeşim sende düşünemiyor musun Allah aşkına? Doktor sana 1 yıl dedi diye niye 1 yıl bekliyorsun? Başka doktora git başka hastaneye git önerileri al. Yüzemiyorum diyorsun da yüzemediğini 7-8 ay sonra mı farkettin bende bunu anlamıyorum işte... Eğer şu anda yaptığın spor çeşitleri senin işine yaramayacaksa neden yaptın? Yarayacaksa ne önerisi istiyorsun?

Tasarımcıyım demişsin. Belliki 25-30 yaş aralığındasın. Koskoca bir bireysin yani. Grip olsan, üşütsen ne bileyim soğuk algınlığı olsa neysede, skolyozun önerisini de forumda aramazsın. En azından burada aramazsın.

Tamamen fiyasko bir durum. Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede doğru olanı yapıp bir doktora görünür detaylı bilgi almayı hedeflersin. Seni de anlayabiliyorum fakat bu vurdumduymazlıktır bence. Biraz daha dikkatli olmalısın.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
İngilizcen varsa bu videoyu izlemeni tavsiye ederim litartürü okuyacak zamanım yoktu adam okumuş anlatıyor seninle paylaşayım dedim. Ağırlık esneklik ve mobilite egzersizleri yap düzenli olarak. Evde yapabileceğin en basit egzersizleri bile uzun süre yaparsan çok ciddi fayda görürsün

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Kardeşim sende düşünemiyor musun Allah aşkına? Doktor sana 1 yıl dedi diye niye 1 yıl bekliyorsun? Başka doktora git başka hastaneye git önerileri al. Yüzemiyorum diyorsun da yüzemediğini 7-8 ay sonra mı farkettin bende bunu anlamıyorum işte... Eğer şu anda yaptığın spor çeşitleri senin işine yaramayacaksa neden yaptın? Yarayacaksa ne önerisi istiyorsun?

Tasarımcıyım demişsin. Belliki 25-30 yaş aralığındasın. Koskoca bir bireysin yani. Grip olsan, üşütsen ne bileyim soğuk algınlığı olsa neysede, skolyozun önerisini de forumda aramazsın. En azından burada aramazsın.

Tamamen fiyasko bir durum. Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede doğru olanı yapıp bir doktora görünür detaylı bilgi almayı hedeflersin. Seni de anlayabiliyorum fakat bu vurdumduymazlıktır bence. Biraz daha dikkatli olmalısın.
hocam doktora gidecektim sonradan iptal ettim bi gelişmeleri görmek için yüzemediğimden kastım çevre havuzlar çok pahalı, onun yerine normal spor salonuna giderek sırt çalışıyordum sırt kaslarım gelişti önceki hallerine göre ama şimdide spor salonu üyeliğim bitiyor ve en az 1k zam gelmiş hemen hemen

yani şuan yaptığım hareketler işime yarayan ama 1 2 ay sonra devam edemeyeceğim hareketler, önceki bi arkadaşın dediği gibi kaliseniks e başlayacağım. Bu arada 18 yaşındayım yani sağlık kısmında baya cahilim pek bilgim yok

benzer durumu yaşayan arkadaşlar vardır diye konu açtım bende, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler ^^

Top Bottom