1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksinOyunun keyfini çıkarmak istiyorum. Ful ana görev gidip 20 saatte bitirmek istemiyorum.
İlk ejderhayı öldürdüm ve mevkibeyi bana Kırsakallar'a git dedi. O andayım.
Soru şu oyunun keyfini nasıl çıkarırım? O yere gitmeli miyim yoksa başka şekilde mi oynamalıyım?
@Maryo
benim bile oturup oynayasım geldi hocam1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksin bitti mi hayırrr şehire gidip en güzel yerde durup güzel elf kızlarınin kaselerine bakıp offff g@te bak diyip iç geçirceksin
sırf elf kızlarının g@tune bakmak için oyunu indireceğim teşekkürler1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksin bitti mi hayırrr şehire gidip en güzel yerde durup güzel elf kızlarınin kaselerine bakıp offff g@te bak diyip iç geçirceksin
Hikayeli oyunlarda görevi çok az yaparım ben sürekli RP yapasım gelir hele o rdr2 de soygun yapmak ve yol üzerinde hayvan avlayıp kendi kolonizi beslemeniz yok mu ahhhh oyunda rüzgarı bile hissedersin o çalıların rüzgarla dövülmesi ve çıkan uğultu şimdi oynayasım geldiibenim bile oturup oynayasım geldi hocam
Kardeşim nexusmods a giriyorsun. Kadın skin packlarini indiriyorsun. Günde 2-3 defa 3-10 dk(performansına göre) takılıp çıkıyorsun.Oyunun keyfini çıkarmak istiyorum. Ful ana görev gidip 20 saatte bitirmek istemiyorum.
Soru şu oyunun keyfini nasıl çıkarırım? O yere gitmeli miyim yoksa başka şekilde mi oynamalıyım?
@Maryo
Ben aslında bunu sormadım. Nasıl bir ilerleme kaydetmem lazım.1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksin
Kafana göreOyunun keyfini çıkarmak istiyorum. Ful ana görev gidip 20 saatte bitirmek istemiyorum.
@Maryo
Peki Kırsakallar'a gideyim mi yoksa öylesine dolaşıyım mı?Kafana göre
ne yapmak istiyorsan yap artık bu evredeb sonra.
İster dünyayı dolaş istersen evlen istersen loot peşinde koş istersen keiş yap istersen avcılık yap istersen hızlı koşarsan bedava işini yap
canın ne istiyorsaPeki Kırsakallar'a gideyim mi yoksa öylesine dolaşıyım mı?