Neler Yeni

Skyrim ilk ejderhayı öldürdükten sonra nasıl oynanmalı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyunun keyfini çıkarmak istiyorum. Ful ana görev gidip 20 saatte bitirmek istemiyorum.
İlk ejderhayı öldürdüm ve mevkibeyi bana Kırsakallar'a git dedi. O andayım.
Soru şu oyunun keyfini nasıl çıkarırım? O yere gitmeli miyim yoksa başka şekilde mi oynamalıyım?
@Maryo

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,702
İsim
Selim
Oyunun keyfini çıkarmak istiyorum. Ful ana görev gidip 20 saatte bitirmek istemiyorum.
Soru şu oyunun keyfini nasıl çıkarırım? O yere gitmeli miyim yoksa başka şekilde mi oynamalıyım?
@Maryo
1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım 😄 wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor 😄 taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin 😄 her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksin 😄😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ekrem Uğur Ülken
1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım 😄 wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor 😄 taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin 😄 her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksin 😄😄 bitti mi hayırrr şehire gidip en güzel yerde durup güzel elf kızlarınin kaselerine bakıp offff g@te bak diyip iç geçirceksin 👍
benim bile oturup oynayasım geldi hocam

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım 😄 wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor 😄 taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin 😄 her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksin 😄😄 bitti mi hayırrr şehire gidip en güzel yerde durup güzel elf kızlarınin kaselerine bakıp offff g@te bak diyip iç geçirceksin 👍
sırf elf kızlarının g@tune bakmak için oyunu indireceğim teşekkürler

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,702
İsim
Selim
benim bile oturup oynayasım geldi hocam
Hikayeli oyunlarda görevi çok az yaparım ben 😄 sürekli RP yapasım gelir hele o rdr2 de soygun yapmak ve yol üzerinde hayvan avlayıp kendi kolonizi beslemeniz yok mu ahhhh 🤤 oyunda rüzgarı bile hissedersin o çalıların rüzgarla dövülmesi ve çıkan uğultu 😭 şimdi oynayasım geldii

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
@Maryo
Kardeşim nexusmods a giriyorsun. Kadın skin packlarini indiriyorsun. Günde 2-3 defa 3-10 dk(performansına göre) takılıp çıkıyorsun. :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1000 saat oynadım daha ana görevin yarısını bile yapmadım 😄 wicher 3 de aynı 550 saat gömdüm daha ana haritanın çoğu yeri açılmamış ve görevler duruyor 😄 taktik basit aslında rp yapacaksın yani yolda bir çiçek gördüğün zaman bi duracaksın sigaranı yakacaksın ve o çiçek neden orada diye düşüneceksin 😄 her gün düzenli silahını bileyeceksin ve handan ayrılmadan önce hancı ile sohbet edeceksin 😄😄
Ben aslında bunu sormadım. Nasıl bir ilerleme kaydetmem lazım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Maryo
Kafana göre
ne yapmak istiyorsan yap artık bu evredeb sonra.
İster dünyayı dolaş istersen evlen istersen loot peşinde koş istersen keiş yap istersen avcılık yap istersen hızlı koşarsan bedava işini yap

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafana göre
ne yapmak istiyorsan yap artık bu evredeb sonra.
İster dünyayı dolaş istersen evlen istersen loot peşinde koş istersen keiş yap istersen avcılık yap istersen hızlı koşarsan bedava işini yap
Peki Kırsakallar'a gideyim mi yoksa öylesine dolaşıyım mı?

Top Bottom