Yardım Skyrim'den önce hangileri oynanmalı ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Arkadaşlar morrowind'de görev takip sistemi yokmuş saldım onu. Oblivion remastered olanı satın almayı planlıyorum. Sonrasında da skyrim oynamayı düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz ?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar morrowind'de görev takip sistemi yokmuş saldım onu. Oblivion remastered olanı satın almayı planlıyorum. Sonrasında da skyrim oynamayı düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz ?
sirius sam olabilir

Serious Sam'i destekliyorum. Last Man Standing.

oyunların birbiriyle alakası yok diye biliyorum

Dostum konu detayını bi okur musun. Başlıkta yazdığım şeyi yanlış anladınız
Ben yanlış anlamadım :ROFLMAO:arkadaş espiri mi yaptı bilmem ama Serious Sam sevdiğim oyundur, ismini görünce destekledim. Onun dışında Elder Scrolls veya Elden Ring'i pek oynamadım hocam. Ancak full seri sıralamalı oynamak istiyorum diyorsan game order diye baksan güzel olur, aradan eskileri, oynamak istemediklerini/ilgini çekmeyenleri atarak oynarsın. Açıkçası bence bu serileri kafana takmana gerek yok, mesela Warhammer de öyle illa her birini oynamana gerek yok, evet sıra var mı? hikayesel olarak var. Ancak neredeyse her oyun birbirinden oynanış olarak farklı olduğu için mesela bazı oyunlar full zaman kaybı örnek; yine Warhammer üzerinden Warhammer Deathwing, oyun bence Robocop'dan bile daha sıkıcıydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri