Slim vs pro

Aga modlar benden bıktı . mesajlarımı silip duruyorlar ben ne sorunlu insanmışım.
Gereksiz mesaj yazmazsan kimse karışmaz sana. Burada kimsenin mesajı boşuna silinmiyor.

Konsolda 80 FPS diye bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pro ve Slim arasındaki tek fark Pro'nun 4k desteklemesi. Slim ise 1080p destekliyor. Donanım olarak hiçbir fark yok. İlla 4k oynayacaksan Pro almaya mecbursun.
Yorumun için teşekkürler peki slim de her oyunda akici oyun deneyimi sağlar miyim?

Yorumun için teşekkürler peki slim de her oyunda akici oyun deneyimi sağlar miyim?
Konsol oyunları konsola göre çıktığı için kaldırmama gibi bir olayı yok zaten. Bilgisayar değil bu. Ha bazı oyunların optimizasyon sorunları olabilir FPS düşüşleri olabilir ama konsolla alakası olmaz tamamen oyunu yapan firmayla alakalı olur. Yani net olarak evet akıcı oynarsın.

Konsol oyunları konsola göre çıktığı için kaldırmama gibi bir olayı yok zaten. Bilgisayar değil bu. Ha bazı oyunların optimizasyon sorunları olabilir FPS düşüşleri olabilir ama konsolla alakası olmaz tamamen oyunu yapan firmayla alakalı olur. Yani net olarak evet akıcı oynarsın.
Tamam 4k televizyonumuz var ps4 pro düşünüyorum ama slim daha ucuz ya bilemedim. Lütfen net şekilde onerir misiniz hangisi. Teşekkürler iyi akşamlar

Tamam 4k televizyonumuz var ps4 pro düşünüyorum ama slim daha ucuz ya bilemedim. Lütfen net şekilde onerir misiniz hangisi. Teşekkürler iyi akşamlar
Hocam illa ben 4k oynamak istiyorum diyorsan Pro alman zorunlu. 4k senin için çok da şart değilse Slim modeli al. Ha ben alacak olsam Slim alırdım 1080p yetiyor bana.

4K mönitörün varsa Pro yoksa Slim.

Geri