Asfalt Osman
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
Kardesimin tabletini yüklenmiyor (Samsung Tab A Sm-T550) oyunun gereken özelliklerine baltim fakat cihazınızın uygun değil diyor
Ben de de öyle diyordu oyunu tabletten oynayamadım ben sende oynayamayacaksın eğer pc varsa steam den indir(bir de oyunu çok bozdular indirmesen bile bir şey olmaz)Kardesimin tabletini yüklenmiyor (Samsung Tab A Sm-T550) oyunun gereken özelliklerine baltim fakat cihazınızın uygun değil diyor
Ben kendi telefonumda oynayabiliyorum kardeşim oynamak istiyor apk falan denedim ama olmadıBen de de öyle diyordu oyunu tabletten oynayamadım ben sende oynayamayacaksın eğer pc varsa steam den indir(bir de oyunu çok bozdular indirmesen bile bir şey olmaz)
Apk da olmaz eğer cihazınızın bu sürümüyle uygun değil diyorsa indiremezsinBen kendi telefonumda oynayabiliyorum kardeşim oynamak istiyor apk falan denedim ama olmadı
Ins başka bilen vardır ama bütün özellikler uyuyor Android surum 5.0.0 istiyo tablette 7.1.1 varApk da olmaz eğer cihazınızın bu sürümüyle uygun değil diyorsa indiremezsin