merhaba blazer mid ‘77 modelleri su an sneaksupta 3300 den 2000 TL'ye dusmus durumda kaliteli replikalari bile 1600 tl seviyelerinde olan bu ayakkabi degerlendirilir mi ya da 2000 TL'ye nike olarak herhangi bi ayakkabi oneriniz var mi
hocam eğer hoşunuza giden bir model oldu ise alınır kesinlikle bu fiyatamerhaba blazer mid ‘77 modelleri su an sneaksupta 3300 den 2000 TL'ye dusmus durumda kaliteli replikalari bile 1600 TL seviyelerinde olan bu ayakkabi degerlendirilir mi ya da 2000 TL'ye nike olarak herhangi bi ayakkabi oneriniz var mi
onceligim low modeli olurdu ama tukenmis mid kalmis almayi düşünüyorum teşekkürlerhocam eğer hoşunuza giden bir model oldu ise alınır kesinlikle bu fiyata
ben her gün kullanıyorum sorun yaşamadımalınır da sürekli sadece bunu giyeceksen kronik problemleri var bilgin olsun örneğin çok kullanıldığında acayip hızlı eskiyor veya nazik kullanılmazsa hemen açılma yapabiliyor alınır bence ama dikkatli kullanıp her gün giymemek lazım
ayak şeklinden yürüme şekline göre bile değişiklik gösteriyor dediğim şeyler ama en çok şikayet edilen kısımları bunlar. ayakkabılara dikkat ettiğim için blazer giyen birini görünce genelde dediğim şey olmuş oluyor. orijinal blazerini 1 ayda mahveden bile tanıyorum.ben her gün kullanıyorum sorun yaşamadım