Neler Yeni

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilmeyenler vardır belki snerji ile şöyle bir çok insan sorun yaşadı zaten bu da baya konuşulan yeni bir olay
Part 1
Part 2
Part 3

Farklı birinden anlatım

Özet:
Somun ekmek alacağına, daha sağlıklı besleneyim dedin buğday ekmek aldın. Aldığın ekmeği yiyince mideni bozdu. Fırıncıya dedin bana düzgün ekmek ver, fırıncı dedi al somunu beni delirtme. Sen de aldın. Somunu aldığına pişman oldun çünkü sağlıklı beslenme rafa kalktı.

Sonra millete bu fırından almayın dedin. Fırıncı da kiranın yaklaştığını hatırlayınca "Oy kardeşim gel sana güzelinden ekşi mayalı tam buğday ekmek yaptım. Alır mıydın?" dedi. Sen de sana böyle cilve yapınca hayır diyemedin ve keyifle ekmeğini alıp eve götürdün.
. ~ @StrangerIX

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buraya atman çok iyi olmuş en azından insanların haberi olur. Bu formun kullanıcılarının çoğu potansiyel müşteri
Evet zaten forumda yazamıyorsun bile ismini

Krohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eymen
Bilmeyenler vardır belki snerji ile şöyle bir çok insan sorun yaşadı zaten bu da baya konuşulan yeni bir olay
Part 1
Part 2

böyle yapan firmaların bu kadar çok yüz bulmaması gerekiyor ki bu durum herkesin başına gelebilir. Sonuna kadar destekliyorum bu firmadan alışveriş yapmam daha. Tutumları çok yanlış.

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Caner Sürdem
Dostum geçmiş olsun, olayda sonuna kadar haklısın ve yapman gerekeni yapmışsın bir nokta hariç.
Keşke bir anlık gaflete gelip yerine verdikleri ekran kartını almasaydın. Çünkü onu alman durumu kabullenmen anlamı taşır ve bunu koz olarak kullanabilirler. Umarım güzel bir sonuca ulaşırsın.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
burak
bu yaşadığın olayı ütopya, İncehesap dahil her firmayla yaşayan var işte kimin canı nerde yanarsa en kötü orası

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,408
İsim
Mehmet Aslan
Part 1
Part 2
olayların bu kadar büyüyeceğini onlar da tahmin edememiştir :kekw: Bir çok potansiyel müşteriyi kaybettiler , umarım devamı gelir burunları sürtülsün biraz. Nasılsa peşini kovalamaz diye müşteriyi başlarından savıyorlar ellerinde patlar böyle.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Halil
Aynı şekilde bende alışveriş yapmayı düşünüyordum bazen indirim yapıyorlar artık buradan ürün almayı düşünmüyorum açıkcası söylemler tavırlar ufak dükkan gibi one la öyle

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Kağan UĞURLU
Bu firmadan çok net bir şey alınmazmış. PC parçaları için H.burada ve vatan harici kurumsal firmalar dışında memnun kalarak sadece Game garajdn alışveriş yaptım. Ekran kartı alırken satış öncesi ve sonrası ilgileri, değişim yapabileceğim konusunda çok yardımcı olmuşlardı. Fakat bu konu özelinde S.nerji gibi ismi bilinen bir firmaya hiç yakışmayacak bir tutum olmuş. Hakem heyetinde haklı çıkacaksınız çok büyük ihtimal seve seve o parayı size verecekler. Aynı türden bir olayı magic teknoloji ile yaşamıştım. Almış olduğum kusurlu ankartı (wifi kopma ve bağlantı sorunu yaşatıyordu) iyi niyetle iade etmek yerine servise gönderdiğim ankartı servis elemanın işlemci pinlerini yamulttuğu için 2k gibi bir tamir masrafı çıkartmışlardı. Hakem heyeti ile 6 ay sonunda ücretimi almıştım. Umarım sizin daha kısa sürede işiniz çözülür.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum geçmiş olsun, olayda sonuna kadar haklısın ve yapman gerekeni yapmışsın bir nokta hariç.
Keşke bir anlık gaflete gelip yerine verdikleri ekran kartını almasaydın. Çünkü onu alman durumu kabullenmen anlamı taşır ve bunu koz olarak kullanabilirler. Umarım güzel bir sonuca ulaşırsın.
bu yaşadığın olayı ütopya, İncehesap dahil her firmayla yaşayan var işte kimin canı nerde yanarsa en kötü orası
Video bana ait değil video yorumlarına yazarsanız daha iyi olur

Makaroni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasip İzmirli
firmalara hiç bir şey olmaz
olay iki güne unutulur
fiyat avantajlı iki-üç kampanya yaparlar müşteriyi tavlayıp yollarına devam ederler...

Hiçbirinin Müşteri memnuniyeti umurlarında değildir...
Tatil yöresindeki kazıkçı esnaf zihniyetiyle çalışırlar...

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
firmalara hiç bir şey olmaz
olay iki güne unutulur
fiyat avantajlı iki-üç kampanya yaparlar müşteriyi tavlayıp yollarına devam ederler...

Hiçbirinin Müşteri memnuniyeti umurlarında değildir...
Tatil yöresindeki kazıkçı esnaf zihniyetiyle çalışırlar...
Bu firma hakkında uzun zamandır böyle şeyler var çok konuşuldu ve insanların unuttuğunu sanmıyorum. Forum takip etmeyen, böyle olaylardan habersiz kişiler alır sadece ama bu olayları bilen neredeyse hiç kimse alışveriş yapmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
Sin*rji, it*pya, g*nçer g*ming benim için başlamadan bitti. Inventus gibi pckolik gibi yerler varken oralara asssslaa ama asla bulaşmam. İstelrerse bedava versinler yine de aklımdan bile geçirmem almayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,167
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom