Neler Yeni

Öneri Snowman T6 Ultra bakır borulu RGB çift fanlı F/P CPU soğutucu

TheFaLcoN

80+ Bronze
Bekliyorum biraz sesli diyorlar yorumlara baktım da sonuçları paylaşırsanız bende düşünebilirim.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Bekliyorum biraz sesli diyorlar yorumlara baktım da sonuçları paylaşırsanız bende düşünebilirim.
Stock fana göre çok az daha sesli ama gürültülü bir fan değil sadece aklına geldiğinde duyarsın :D O da normal bence kocaman 2 tane fanı var

TheFaLcoN

80+ Bronze
Stock fana göre çok az daha sesli ama gürültülü bir fan değil sadece aklına geldiğinde duyarsın :D O da normal bence kocaman 2 tane fanı var
Doğrudur hocam ben kasayı masanın altında kullanacağım için çokta sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bakalım bende almayı düşünüyorum.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Aylardır bu konuyu bekliyordum. Fan o kadar ucuz olmasına rağmen çok güçlü gözüküyordu. Bende performansından supheliydim ve hakkında hiç bir inceleme içeriği bulamamıştım. Sayende bu güzelim soğutucunun efsane bir şey olduğuna emin olabildim.

beritankorkusuz

80+ Silver
Aylardır bu konuyu bekliyordum. Fan o kadar ucuz olmasına rağmen çok güçlü gözüküyordu. Bende performansından supheliydim ve hakkında hiç bir inceleme içeriği bulamamıştım. Sayende bu güzelim soğutucunun efsane bir şey olduğuna emin olabildim.
Bende bunu goruyordum ,kararsiz kaldim

Skcysr19

80+
Hocam çok kararsızım. Bütçemi de korumak istiyorum. Sence
Msi core frozr s
Arctic frezer e sport 34, duo da olabilir
Yada bu fan
Hangisini tercih etmeliyim. Yani 5 10 derecelik farklar oluşur mu acaba?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam çok kararsızım. Bütçemi de korumak istiyorum. Sence
MSI core frozr s
Arctic frezer e sport 34, duo da olabilir
Yada bu fan
Hangisini tercih etmeliyim. Yani 5 10 derecelik farklar oluşur mu acaba?
Görüldüğü üzre bu fan da oldukça performanslı. Bütçe sıkışıksa bu fanı almanda bir sakınca yok, 4.2 Ghz'e overclocklanmış bir R5 3600'ü bile 65'dereceden yukarı çıkartmıyor ki bu çok iyi bir değer.

Skcysr19

80+
Görüldüğü üzre bu fan da oldukça performanslı. Bütçe sıkışıksa bu fanı almanda bir sakınca yok, 4.2 Ghz'e overclocklanmış bir R5 3600'ü bile 65'dereceden yukarı çıkartmıyor ki bu çok iyi bir değer.
Şu an wraith prism kullanıyorum ve yeterli olmadığını düşünüyorum da. O zaman tercihim ondan yana olsun. Teşekkür ederim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Şu an wraith prism kullanıyorum ve yeterli olmadığını düşünüyorum da. O zaman tercihim ondan yana olsun. Teşekkür ederim
İşlemci yük altında 80 dereceyi geçiyorsa yetersiz geliyordur, eğer öyleyse bu fanı almanda fayda var. Rica ederim :)

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
1-hocam ses konusunda sorun çıkarır mı 2-ürün linki satın aldığınız yer mi ?
Gürültülü bir fan değil ama stok fandan tabii ki daha gürültülü hem fanları daha büyük hem de iki tane. Evet linkini attığım yerden almıştım 4.20Ghz de kullanıyorum sıcaklıklar konunun ilk yazısında yazdığım gibi, çok memnunum şuan. Görüntü olarak da sistemi güzelleştirdi daha premium bir hava kattı. Ama almadan önce kasanın içini ölçmekte fayda var baya cüsseli bir cpu fanı

jouly

80+ Bronze
Merhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum ama bütçem de çok yoktu araştırmalar sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 Overclock kullanıyorum 4.20GHz bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 60-61°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (MSI mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.

Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım.

Görünüşü:

ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:

Link:

Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
bu soğutucudan alsam ryzen 3 2200g ye oc yapabilirmiyim
anakart gıgabyte a320m hd2

Top Bottom