Aynen bende sorucaktım yt de montajını göremedimmontajı nasıl yapılıyor kardeşim bende 3600 için alacam bu soğutmayı
merhaba benim anakartım asus prime b450m-k rgb desteği yokmuş bu anakartınMerhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum ama bütçem de çok yoktu araştırmalar sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 Overclock 4.20GHz olarak kullanıyorum bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 60-61°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (MSI mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.
Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım.
Görünüşü:
ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:
Link:
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
Yanar ama sen ayarlayamazsın zaten fanlar rgb deil rainbowmerhaba benim anakartım Asus prime b450m-k RGB desteği yokmuş bu anakartın
işlemcim ryzen 5 3600
bu soğutucuyu alsam RGB renkli yanarmı anakartımda desteklemiyor bildiğim kadarıyla
Montajı biraz uğraştırıyor ama zor değil ben anakartı sökmeden sadece ekran kartını sökerek montajını yapmıştım. İki tane mandalı var onları ana kartın kendi aparatına takıyorsun.Aynen bende sorucaktım yt de montajını göremedim
Evet yanar.merhaba benim anakartım Asus prime b450m-k RGB desteği yokmuş bu anakartın
işlemcim ryzen 5 3600
bu soğutucuyu alsam RGB renkli yanarmı anakartımda desteklemiyor bildiğim kadarıyla
Sağol çok teşekkür ederim bende çok zor olduğunu düşünmüyorumMontajı biraz uğraştırıyor ama zor değil ben anakartı sökmeden sadece ekran kartını sökerek montajını yapmıştım. İki tane mandalı var onları ana kartın kendi aparatına takıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yanar.
Hocam ben ekran kartını sökmeye korkuyorum açıkçası,inşallah kırmam kartıMontajı biraz uğraştırıyor ama zor değil ben anakartı sökmeden sadece ekran kartını sökerek montajını yapmıştım. İki tane mandalı var onları ana kartın kendi aparatına takıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yanar.
Rica ederim evet zor değil sadece büyük bir soğutucu olduğu için biraz uğraştırıyor. Birde fan yönlerine dikkat etmek gerek başka da bir şeyi yokSağol çok teşekkür ederim bende çok zor olduğunu düşünmüyorum
Kırmazsın korkma biraz nazik davranınca çıkıyor zaten vidaları sök mandalı ittir yukarı çek bittiHocam ben ekran kartını sökmeye korkuyorum açıkçası,inşallah kırmam kartı
Anakartınız oc desteklemiyor.bu soğutucudan alsam ryzen 3 2200g ye oc yapabilirmiyim
anakart gıgabyte a320m hd2
Auto'da şuan sistem maksimum 1.4 veriyor. Voltajı düşürdüm ama bu sefer stabilite kalkıyor. O yüzden voltaja ellemedim soğutucu yeterli geliyor ve sistem stabil@DenizAktaş 4.2 için verdiğin voltaj ne?