Neler Yeni

Öneri Snowman T6 Ultra bakır borulu RGB çift fanlı F/P CPU soğutucu

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
hocam fanların yerlerini değiştiriseniz ses seviyesi azalıyormuş isterseniz deneyebilirsiniz.
Bunu yapmak bence sağlıklı değil çünkü fanlar eşit hızlarda çalışmıyor. Anladığım kadarıyla birinin hızına bios karar veriyor havayı dışarı atan fan ise sürekli tam hızda çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu soğutucudan alsam ryzen 3 2200g ye oc yapabilirmiyim
anakart gıgabyte a320m hd2
Bence yaparsın ben R5 3600'e bu fanla oc yaptım sıcaklıklar çok iyi

takması zor mu ?
Evet biraz zorladı bazıları ana kartı söküp montajlamış ama ben sadece ekran kartını sökerek montajını yaptım. Ama takınca çok sağlam oluyor birde ağır bir cpu fan bu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bunu yapmak bence sağlıklı değil çünkü fanlar eşit hızlarda çalışmıyor. Anladığım kadarıyla birinin hızına bios karar veriyor havayı dışarı atan fan ise sürekli tam hızda çalışıyor

Bence yaparsın ben R5 3600'e bu fanla oc yaptım sıcaklıklar çok iyi

Evet biraz zorladı bazıları ana kartı söküp montajlamış ama ben sadece ekran kartını sökerek montajını yaptım. Ama takınca çok sağlam oluyor birde ağır bir cpu fan bu
700g :D

tnatncr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Tuna
Türkiyede satılıyomu üründen ?

tnatncr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Tuna

rhythm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ens
Merhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum ama bütçem de çok yoktu araştırmalar sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 Overclock kullanıyorum 4.20GHz bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 60-61°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (MSI mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.

Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım.

Görünüşü:

ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:

Link:

Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
Selamlar ekran kartı RGB sabitleyiciyi nereden aldınız acaba?

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Hakan yılmaz
2-3 ay evvel bunun kırmızı ledli olanını aldım. Wraith Prism kullanıyordum ve performasından memnun değildim. 1600 af 4.00 ghz de çalıştırıyorum. Ürün sesli felan değil fan hızı ayarı yapın bi zahmet. Yük altında fan hızlandığı için gayet normel bir şekilde ses yapar ki her fan yapar yapmayan fan yoktur. 1350 rpm maximum dönüş hızı var. Ben 2 tane Akasa viper s-flow fan buldum ikinci elden ve taktım 10 numro oldu :) Fanı değişmeye gerek varmıydı diceksiniz yoktu. Wraith Prismi sattım daha çok paraya :)

Top Bottom