trevor_lency67
80+ Bronze
takması zor mu ?
Son düzenleme:
Bunu yapmak bence sağlıklı değil çünkü fanlar eşit hızlarda çalışmıyor. Anladığım kadarıyla birinin hızına bios karar veriyor havayı dışarı atan fan ise sürekli tam hızda çalışıyorhocam fanların yerlerini değiştiriseniz ses seviyesi azalıyormuş isterseniz deneyebilirsiniz.
Bence yaparsın ben R5 3600'e bu fanla oc yaptım sıcaklıklar çok iyibu soğutucudan alsam ryzen 3 2200g ye oc yapabilirmiyim
anakart gıgabyte a320m hd2
Evet biraz zorladı bazıları ana kartı söküp montajlamış ama ben sadece ekran kartını sökerek montajını yaptım. Ama takınca çok sağlam oluyor birde ağır bir cpu fan butakması zor mu ?
700gBunu yapmak bence sağlıklı değil çünkü fanlar eşit hızlarda çalışmıyor. Anladığım kadarıyla birinin hızına bios karar veriyor havayı dışarı atan fan ise sürekli tam hızda çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence yaparsın ben R5 3600'e bu fanla oc yaptım sıcaklıklar çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet biraz zorladı bazıları ana kartı söküp montajlamış ama ben sadece ekran kartını sökerek montajını yaptım. Ama takınca çok sağlam oluyor birde ağır bir cpu fan bu
180 TL.Türkiyede satılıyomu üründen ?
Elbette, Buyrun;Türkiyede satılıyomu üründen ?
Baya cüsseli
baya iyiymiş fiyatı ben de uygun fiytlı soğutucu arıyordum güzel denk geldi
Selamlar ekran kartı RGB sabitleyiciyi nereden aldınız acaba?Merhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum ama bütçem de çok yoktu araştırmalar sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 Overclock kullanıyorum 4.20GHz bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 60-61°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (MSI mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.
Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım.
Görünüşü:
ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:
Link:
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
Hediye olarak kazanmıştım.Selamlar ekran kartı RGB sabitleyiciyi nereden aldınız acaba?
Evet güzel olurdu bence de ama nasıl yapılır bilemedimhocam yeni farkettim,soğutucunun üstüne bi msı logosu yakışır