Sobada kömür nasıl yakılır?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
603
Kömür yakmaktan korkuyorum bugün cesaretimi topladım en altta kömür olacak şekilde sobayı yaktım eğer üstteki odun sönerse ve kömürde az birsey yanıp sönerse ne olur? Benim bu yaktığım kömür kül mü olacak yoksa sobanın dibinde taş olarak kalacak mı dikkat etmem gerekenler neler

Kömür yakmaktan korkuyorum bugün cesaretimi topladım en altta kömür olacak şekilde sobayı yaktım eğer üstteki odun sönerse ve kömürde az birsey yanıp sönerse ne olur? Benim bu yaktığım kömür kül mü olacak yoksa sobanın dibinde taş olarak kalacak mı dikkat etmem gerekenler neler
.

Son düzenleme:
Ulan birgün böyle bir konu açılacağı hiç aklıma gelmezdi :D Doğru şekilde doldurmuşsun kovayı kanka eğer kömür yanmazsa bir süre bekledikten sonra tütmeye başlar yada öylece kalır, tüterse zaten sobanın dışına verir dumanı görürsün, ama odunu çok az koymadıysan yanar o merak etme.
Post automatically merged:

So what? 2023 ama hala gecekondu evler var hala doğalgaz hattı olmayan yerleşkeler var, piknik tüpüyle mi ısınacak bu insanlar sene isterse 2400 olsun bu sorunlar devam ettiği sürece bu ihtiyaçlarda devam edecek.

Ulan birgün böyle bir konu açılacağı hiç aklıma gelmezdi :D Doğru şekilde doldurmuşsun kovayı kanka eğer kömür yanmazsa bir süre bekledikten sonra tütmeye başlar yada öylece kalır, tüterse zaten sobanın dışına verir dumanı görürsün, ama odunu çok az koymadıysan yanar o merak etme.

So what? 2023 ama hala gecekondu evler var hala doğalgaz hattı olmayan yerleşkeler var, kibritle mi ısınacak bu insanlar sene isterse 2400 olsun bu sorunlar devam ettiği sürece bu ihtiyaçlarda devam edecek.
Kanka ben o anlamda mı dedim?

Çok kaçırmayın soba kötüyse bu sefer soba yanar 😁

Sene başında böyle bir derdim yoktu taa ki 6 şubatta deprem olana kadar. Şuan sobalı bir evim olduğuna şükrediyorum
Kardeşim çok geçmiş olsun siz yanlış anladınız maddi durumun ile alay etmedim hala soba yakmayı bilmiyor musun anlamında dedim

Ülkenin durumunu kast ettin ama o şekilde anlaşılmıyor. :)
Hayır onu da kast etmedim hala soba yakmayı bilmeyen insan kaldı mı anlamında dedim

So what? 2023 ama hala gecekondu evler var hala doğalgaz hattı olmayan yerleşkeler var, piknik tüpüyle mi ısınacak bu insanlar sene isterse 2400 olsun bu sorunlar devam ettiği sürece bu ihtiyaçlarda devam edecek.
Ya bunu nerden doğru bir şekilde öğrenebilirim bilmiyorum ekran kartı kovalarken burda konu açıp öğrenesim geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,339
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri