Soğuk Savaş 2 Başladı !

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,599
Rusya Kiev ve çevre şehirlere uçaklarla bombardımana ve tanklarla çıkarma yapmaya başladı, Belarus'ta bulundurduğu 30.000 hazır personel ile de çıkarım yapması durumunda Ukrayna'nın düşmesi kesin.

Rusya Kiev ve çevre şehirlere uçaklarla bombardımana ve tanklarla çıkarma yapmaya başladı, Belarus'ta bulundurduğu 30.000 hazır personel ile de çıkarım yapması durumunda Ukrayna'nın düşmesi kesin.
Natoya neden girmediler?

Bu kadar rahat nasıl savaştı ki amerika binlerce asker yığmıştı hani?

Soğuk savaşla alakası ne Allah aşkına ya cahil cahil konuşmayın.
SOĞOK SOVOŞ OKO bu ne oğlum oyun mu
Soğuk Savaş 2 ve 3. Dünya Savaşı gibi isimler konulmuştu bu savaşa, ben de soğuk savaşı tercih ettim. Oyun ile alakası yok harley durumun ciddiyetinin ben de farkındayım ve bu durumu forumla paylaşmak istedim. Bu yorumun boş olmuş kusura bakma

Ya Soğuk savaş, dünya savaşı falan ne saçma sapan konular bunlar? Küçük bir savaş için forumu birbirine katmadığınız kaldı. Soğuk Savaşın ne demek olduğunu öğrenin.

Soğuk Savaş 2 ve 3. Dünya Savaşı gibi isimler konulmuştu bu savaşa, ben de soğuk savaşı tercih ettim. Oyun ile alakası yok harley durumun ciddiyetinin ben de farkındayım ve bu durumu forumla paylaşmak istedim. Bu yorumun boş olmuş kusura bakma
Yahu mis gibi benim konu anketli gıcır gıcır dururken niye yeni konu açarsınız? Darıldım gücendim.

Ya Soğuk savaş, dünya savaşı falan ne saçma sapan konular bunlar? Küçük bir savaş için forumu birbirine katmadığınız kaldı. Soğuk Savaşın ne demek olduğunu öğrenin.
Savaşla ilgili ilk YORUMUM forumu da birbirine kattığım felan da yok? Savaşları senden iyi bildiğimden de eminim. Küçük dediğin savaşta ölen insan sayısı şimdiden azımsanmayacak kadar çok farkında mısın? Rahatsız olduysan "yok say" tuşunu kullan illallah ettim sizin gibilerden

Nato 100 uçak hazır gibi bişey dedi de Amerika tarafı öyle yaptığı için Rusya tahrik oldu diyebilirim. Öyle bir açıklama yapmasalardı belki Rusya sadece gözdağı verir çekilirdi
Ne bileyim en son amerika polonya sınırına asker yığmıştı ondan sordum

Azıcık tarih bilen insan zaten şu duruma Soğuk savaş 2 demez, 3. dünya savaşı hiç demez. Alakası yok.

bazen küçük savaşlar büyük savaş olma olasılığnı artırır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,567
Üyeler
190,931
Son üye
ensmrt98
Geri