Neler Yeni

Çözüldü✓ soğutucu değişikliği sonrası görüntü gelmiyor

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
beyler dün akşam biraz uğraştıktan sonra bilgisayarıma kule tipi soğutucu taktım ama sonrasında pc açınca görüntü alamadım sorun nedir sizce? işlemciye zarar vermiş olabilirmiyim yada ekran kartına ya da diğer aklıma gelen psu mu yetersiz kalıyor. yardımcı olurmusunuz?

abcdefg1234

80+ Silver
beyler dün akşam biraz uğraştıktan sonra bilgisayarıma kule tipi soğutucu taktım ama sonrasında pc açınca görüntü alamadım sorun nedir sizce? işlemciye zarar vermiş olabilirmiyim yada ekran kartına ya da diğer aklıma gelen psu mu yetersiz kalıyor. yardımcı olurmusunuz?
Tüm kabloların takılı olduğuna emin misiniz ? Görüntü kablosunu falan takın çıkarın. Belki PSU güç tuşunu kapatmışsınızdır onu da bi kontrol edin

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm kabloların takılı olduğuna emin misiniz ? Görüntü kablosunu falan takın çıkarın. Belki PSU güç tuşunu kapatmışsınızdır onu da bi kontrol edin
tüm kablolar takılı hdmi denedim dp denedim olmadı. güç var pcde çalışıyor ama görüntü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aziz
PSU kac Watt?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
600W. kule tipi soğutucu ile birlikte kaç gerekir tam hesaplayamadım ama soğutucnun tdp değeri 295
Soğutucu TDP değeri 295 çekiyor demek değil dediği şey 295tdp lik işlemci de soğutur diye biliyorum

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
işlemciyi yerinden söküp taktınız mı? veya termal macunu fazla sıkmış olabilir misiniz?
işlemciyi sökmedim. macun da çok değildi taşma falan görmedim. ama soğutucuyu takarken biraz zorladım bastırdım üzerine zarar görmüş olabilirmi. sorun ekran kartındamı işlemcidemi onu anlayabilsem

zamzom

80+
işlemciyi sökmedim. macun da çok değildi taşma falan görmedim. ama soğutucuyu takarken biraz zorladım bastırdım üzerine zarar görmüş olabilirmi. sorun ekran kartındamı işlemcidemi onu anlayabilsem
bunu anlamak için işlemcinizde dahili gpu var mı var ise anakarta vga yı takıp görüntü almayı deneyin baktınız yok tekrar ekran kartından deneyin her ikisi de yok ise muhtemelen işlemci kaynaklı bir durum vardır.

Top Bottom