Passamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 375
Zaten sürekli 100% çalışmayacak işlemci, en fazla 60-70% kullanılacaktır.İşlemci 89 dereceye kadar tam yükte kullanılabilir. 90 derece ve üstü sıkıntılı durumdur.
Zaten sürekli 100% çalışmayacak işlemci, en fazla 60-70% kullanılacaktır.İşlemci 89 dereceye kadar tam yükte kullanılabilir. 90 derece ve üstü sıkıntılı durumdur.
Sıradan bir video düzenleme işleminde binen yük %100'e ulaşacaktır.Zaten sürekli 100% çalışmayacak işlemci, en fazla 60-70% kullanılacaktır.
İşlemciye bağlı.Sıradan bir video düzenleme işleminde binen yük %100'e ulaşacaktır.
İşlemciden güç alınıyor zaten. Oyunlarda ekran kartının %100 kullanımda olması gibi.İşlemciye bağlı.
i3-12100F kullanıyorum, basit render işlerinde en fazla 80% gördüm. Günlük kullanıcı işlemciyi 100% kullanamaz bence. Tabii siz farklı deneyimler yaşamış olabilirsiniz, kendimden yola çıktım.İşlemciden güç alınıyor zaten. Oyunlarda ekran kartının %100 kullanımda olması gibi.
i5 11600k İşlemci Coler Master ML360 İlision rgb modelini aldım amazondan. Bizim 11 serisi ısı problemli bir işlemci zatenHangi işlemci hangi soğutucu
Hocam sisteme göre kullanim alanina göre degisir ve hic sivi sogutma hakkinda bir zararli bir sözcuk bile duydum aslinda daha saglikli islemcinizin ömrunu arttiriyor.Arkadaşlar sıvı soğutucu felan kullanmamak çok zararlı olur mu sistemi kötü etkiler mı? yani kötüden kastım zarar vermek
R5 5600 e stok fan yer yer yetersiz kalıyorr5 5600 var soğutucu yok
İslemciden islemciye degisiyor hocamİşlemci 89 dereceye kadar tam yükte kullanılabilir. 90 derece ve üstü sıkıntılı durumdur.
Güncel işlemciler için aynı durum geçerli. Bazı modellerde 5 derece esneme payı olabilir.İslemciden islemciye degisiyor hocam
evet alabilir miyim öneri?