Soğutucuyu yanlış taktım

..............

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
Arkadaşlar gamedias h610 marka soğutucu aldım içinden kitapçık falan hiç bir şey çıkmadı ben de kafama göre taktım ama takarken yanlış olduğunu farkettim aslında ama yine de doğrusunu bilmediğim için drvan ettim sonra aşağıdaki gibi oldu ve 5 dakika kadar böyle çalıştı daha sonra söktüm düzelttim ama işlemci zarar görmüş müdür bir de söktükten sonra termal macunu değiştirmeden yeniden taktım bu bir sorun oluşturur mu termal macunu değiştirmeli miyim

Ekler

• IMG_20231129_012929.jpg
    IMG_20231129_012929.jpg
    2.9 MB · Hit: 70
bir şey olmaz.

Arkadaşlar gamedias h610 marka soğutucu aldım içinden kitapçık falan hiç bir şey çıkmadı ben de kafama göre taktım ama takarken yanlış olduğunu farkettim aslında ama yine de doğrusunu bilmediğim için drvan ettim sonra aşağıdaki gibi oldu ve 5 dakika kadar böyle çalıştı daha sonra söktüm düzelttim ama işlemci zarar görmüş müdür bir de söktükten sonra termal macunu değiştirmeden yeniden taktım bu bir sorun oluşturur mu termal macunu değiştirmeli miyim
Doğru şekilde taktıktan sonra sıcaklık normale döndü

Ekler

• IMG_20231129_013318.jpg
    IMG_20231129_013318.jpg
    4 MB · Hit: 55
O ne sıcaklık 😳

İşlemciyi yakamazsın dostum. Benim sistemde üşengeçlikten eski pompa kaç kere arızaya geçti de yüksek sıcaklıktan işlemci yav yeter artık dedi. İşlemci çok sıcakken biosu bile geçmiyor pc :) En sonunda yedek pompayı taktımda kurtuldu benden. Zor iş suyu boşalt pompayı sök ötekini tak falan. Kafan rahat olsun yani.

Teşekkür ediyorum beyler bu adada soğutucu görsel açıdan çok güzel ama kitapçık çıkmaması ne bileyim yani ilginç

Teşekkür ediyorum beyler bu adada soğutucu görsel açıdan çok güzel ama kitapçık çıkmaması ne bileyim yani ilginç
Yahu nasıl marka ise google'a yazıyorsun gamedias h610 diye alakalı sonuç çıkmıyor daha. Sen kitapçık çıkmadı diyorsun ya :eek::D

Yahu nasıl marka ise google'a yazıyorsun gamedias h610 diye alakalı sonuç çıkmıyor daha. Sen kitapçık çıkmadı diyorsun ya :eek::D
Hahaha pardon yanlış yazmışım marka modeli
Link:

Geri