anonym0us
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Yok ruyami keske belirleyebilseydimNe nasıl olacak aga istediğin rüyayı göremiyon mu ln?
Yok ruyami keske belirleyebilseydimNe nasıl olacak aga istediğin rüyayı göremiyon mu ln?
Aga ben yapabiliyorum dur bakim internetten sebebi neymişYok ruyami keske belirleyebilseydim
Öncelikle herhangi bir konuda rüya görmek istiyorsak o konuya meditasyon benzeri bir şekilde odaklanmamız gerekiyor. Odaklanma, sessiz ve karanlık bir odada olmalı. Odanın sıcaklığı ideal olarak 19 derece tercih edilmeli. Bu oda içerisinde rüya görmek istediğiniz konu hakkında tam bir dinginlikle düşüncelere dalmanız gerekiyor ve bu düşüncelere dalarken kesinlikle uykuya dalmamalısınız.Yok ruyami keske belirleyebilseydim
ben varım istersen oynayalımagalar csgo oynayan var mı aranızda
Ee ne zaman uykuya dalacagimdüşüncelere dalmanız gerekiyor ve bu düşüncelere dalarken kesinlikle uykuya dalmamalısınız.
Neyse yüz üstü yatma müstehcen rüyalar görürsünOkudum deneyecegim
Ee ne zaman uykuya dalacagim
vallahi kanka overwatch aldım dün hayatımın en pahalı oyun alışverişi olduhadi güzel bi sohbet edelim arkadaşlar sıkıldım
Eyw meditasyon icin bunun serefine ruyamda ilk seni gorecemNeyse yüz üstü yatma müstehcen rüyalar görürsün
Düzgün bir rüya olursa sevinirimEyw meditasyon icin bunun serefine ruyamda ilk seni gorecem
ASGJKHASGSAJKGHAQQAGUQIGNASVMDüzgün bir rüya olursa sevinirim
Sevdiğin bi kızı düşün, yatmadan önce sürekli fotoğraflarına bak, sonra yat gerisi geliyor .O nasil olcak
ASMOFJVPSDMGBOFDIKNHMIFODPNGHJMFGDüzgün bir rüya olursa sevinirim
Hatirlamak bile istemiyorum her hatirladigimda canim yaniyorSevdiğin bi kızı düşün, yatmadan önce sürekli fotoğraflarına bak, sonra yat gerisi geliyor .
Al la bunu düşünHatirlamak bile istemiyorum her hatirladigimda canim yaniyor
Yapma hocam yeni gusul aldik daha cok uyuyamamAl la bunu düşün
Alıntıyı görüntüle