klasik hileler nooblar dan report yeyip güven faktörümün düşmesi güven faktörü düşük olduğu için daha fazla hile ve noob gelmesi derken iğrenç bi kısır döngünün içinde girdim dedim böle olmaz başlarım oyununa takımı taşıyorum diye oylamayla beni atıyolardı zaten beraber oynucak arkaşım da yokneden bıraktın kanka
bende oyun arkadaşı arıyorum kimse yokklasik hileler nooblar dan report yeyip güven faktörümün düşmesi güven faktörü düşük olduğu için daha fazla hile ve noob gelmesi derken iğrenç bi kısır döngünün içinde girdim dedim böle olmaz başlarım oyununa takımı taşıyorum diye oylamayla beni atıyolardı zaten beraber oynucak arkaşım da yok
rank neydi benim global di ama hesap değildi lem falandı güven faktörü yüzünden hesap değiştiriyodum sürekli daha doğrusu satıyodumbende oyun arkadaşı arıyorum kimse yok
3 4 hesabım vardı eski main hesabımda seçkin muhafızdım daha sonra başkasına felan verdim başka hesap kasıyorumrank neydi benim global di ama hesap değildi lem falandı güven faktörü yüzünden hesap değiştiriyodum sürekli daha doğrusu satıyodum
Bizi aydınlattığın için teşekkürler usta.Yazı.
Rica.Bizi aydınlattığın için teşekkürler usta.
Aynısı bana da oluyor hep geçmiş geliyor aklıma keşke şöyle yapsaydım diye.Beyler geceleri yatakta cok kivraniyorum dusuncelere daliyorum uyuyamiyorum var mi oneriniz
Yalniz degilmisimAynısı bana da oluyor hep geçmiş geliyor aklıma keşke şöyle yapsaydım diye.
İstediğin rüyayı gör rahat uyursun knkBeyler geceleri yatakta cok kivraniyorum dusuncelere daliyorum uyuyamiyorum var mi oneriniz
O nasil olcakİstediğin rüyayı gör rahat uyursun knk
Ne nasıl olacak aga istediğin rüyayı göremiyon mu ln?O nasil olcak