ne sandın 100 tl'mi olsunLan bi koltuk 1000 lira. Neresi ucuz. Aklım almıyor. 1000 lira. 1000
ne sandın 100 tl'mi olsunLan bi koltuk 1000 lira. Neresi ucuz. Aklım almıyor. 1000 lira. 1000
toz ol burdan1000 TL pahalı.
Boş yapma.toz ol burdan
Boş yapan sensin kara cahil çok poholo dediğin şey oyuncu koltuğu indirimli hali velet iç sütünü büyük işlere karışmaBoş yapma.
Ödeyebilirsin, ayrıca boş yapıyorsun cidden.Boş yapan sensin kara cahil çok poholo dediğin şey oyuncu koltuğu indirimli hali velet iç sütünü büyük işlere karışma
Anladık birader ps 3 ün var 10 kere yaz kolumu alıyom uzanıyom burda senin ne yaptığın sorulmuyor alınır mı alınmaz mıOyuncu koltuğu, rekabetçi oyun oynarken, senin kalbur olmana engel olmaz ki.
Kaldı ki ben oyun oynayacağım zaman, kolumu elime alıyorum ve koltuğa uzanıyorum.
Bana göre pahalı, isteyen alabilir. Ben oyun oynarken, kolumu alıyorum ve koltuğa uzanıyorum.
Yok, bilgisayardan oynuyorum.Anladık birader ps 3 ün var 10 kere yaz kolumu alıyom uzanıyom burda senin ne yaptığın sorulmuyor alınır mı alınmaz mı
Benim böyle, toxic olmak gibi bir derdim yokProfil mesajlarına baktımda takmamak lazımmış arkadaşı![]()
Kolumu alıyorum koltuğa uzanıyorum size iyi günlerBenim böyle, toxic olmak gibi bir derdim yok. O yüzden kimseyi araştırmam etmem pek.
Hele sanal mecralarda...
Dostum, boşu boşuna toxic olma. Benim derdim yok seninle.Kolumu alıyorum koltuğa uzanıyorum size iyi günler
Kalan parayla yeni bir omurga alırsın!Tercih meselesi ama 1000₺ bir koltuğa verene kadar gider 50₺ tabure alırım kalan para da bana kalır.
Ben destek olmadan dik durabiliyorum. Kendi omurgam yeterli geliyor.Kalan parayla yeni bir omurga alırsın!