Sokağa fiber altyapı geldi

Valla dostum cayma bedeli kalan ayları ödeyeceksin. Kullandığın paketi atarsan cayma bedelini aşağı yukarı hesaplayıp söyleyebilirim.
Biz 6-7 ay önce sormuştuk.Ortalama 1k gibi bir fiyat söylemişlerdi.Benim tahminime göre 250-300 tl arası bir fiyat çıkacak.Paketin ismini bilmiyorum ama 16 mbps sınırsız 85tl ödüyoruz.

Biz 6-7 ay önce sormuştuk.Ortalama 1k gibi bir fiyat söylemişlerdi.Benim tahminime göre 250-300 TL arası bir fiyat çıkacak.Paketin ismini bilmiyorum ama 16 mbps sınırsız 85tl ödüyoruz.
tam paket adı vermeniz lazım. Her sözleşme farklı oluyor.

tam paket adı vermeniz lazım. Her sözleşme farklı oluyor.
Ekran görüntüsü 2022-06-06 233352.jpg

YALIN 16 Mbps'e kadar FİBERNET FULL LİMİTSİZ 16 Mbps'e kadar Limitsiz 275,0 TL 89,9 TL 185,1 TL 27 AY

bu paketmiş ben hesaplayıp yazarım.

Türknet'i önerebilirim hem altyapının desteklediği hıza kadar veriyor sadece 1 kötü yanı sorun yaşadığın zaman telefon karşısında bir destek bulamıyorsun dostum sitesinden talep açıyorsun bir sıkıntı yaşadığında ama en kısa sürede ilgilenip sana geri dönüş sağlıyorlar merak etme ve caymalarda paranın yarsını ödüyordu diye hatırlıyorum

Aynen büyük ihtimalle bu.
Paketinizin indirimsiz fiyatı 275tl imiş yani size aylık 185tl indirim yapılıyor.
18 Haziran'dan sonra taahhüt iptal edersen kalan ayların( yani 3 ay) parasını ödüyorsun. Yani 555Tl gibi bir ücret yapıyor.
Tabi eğer baktığımız paket doğru ise. Yine de TT müşteri hizmetlerini arayıp hesaplamalarını iste.
Türknet yarısını ödüyor desek 300tl vermiş olacaksın 3 ay için.

Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak istiyorum ?
1 seneden fazla geçtiyse üzerinden taahhütün parayı alamazlar. Çünkü 1 senenin üzerindeki taahhütler yasal ya da geçerli değil.

Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak istiyorum ?
TürkNet.

Geri