Neler Yeni

Yardım Sol click bazen basmıyor Omron Switch

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Arkadaşlar eski mousemi tamir etmeye çalışıyorum. Omron switchler var üzerinde. Sol click hafif basımda genelde basmıyor. Bastırınca algılıyor bütün bastıklarımı. Acaba click tuşu, swtiche mi deymiyor yoksa switch direkt mi bozuk. Sert bastırınca hepsini algılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_2024-01-27-23-14-54-978_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-01-27-23-14-54-978_com.whatsapp.jpg
    649 KB · Hit: 28

FurkanCag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Çağlayan
mouse kapaği varya sag sol basan plastiklerini eğersen duzgun biçimde eğersen çalısır ama nasıl anlatiyim ki mouse kapgina bak clik yerindeki plastiği eşiyle bükersen sorun çozulur

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mouse kapaği varya sag sol basan plastiklerini eğersen duzgun biçimde eğersen çalısır ama nasıl anlatiyim ki mouse kapgina bak clik yerindeki plastiği eşiyle bükersen sorun çozulur
Evet anladım ancak çok sert plastik bunu nasıl bükecem. Evet büksem sorun çozülcek gibi de nasıl yapcam taktik verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2024-01-27-23-23-50-134_com.miui.gallery.jpg
Bükülmüyor bir de clickin altında sert bir plastik kısım var engelliyor bükmemi

FurkanCag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Çağlayan
Evet anladım ancak çok sert plastik bunu nasıl bükecem. Evet büksem sorun çozülcek gibi de nasıl yapcam taktik verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bükülmüyor bir de clickin altında sert bir plastik kısım var engelliyor bükmemi
o sert plastik cıkıyor üstteki plastiği clik tarafindan sökmen lazım alt tarafla işin yok

federalper

80+ Silver
Top Bottom