Enesbuğra
80+
Dahası
Merhaba arkadaşlar hepimizin bildiği gibi cs 2 çıktı ve csgo'nun son turnuvası 8 mayıs 2023 tarihinde başlayacak. Son csgo turnuvası olacağı için bu turnuva yatırım için çok önemli diye düşünüyorum. Herkesi bu yatırımlar için yardım yapmaya davet ediyorum. İlk olarak size csgo yatırımlarından bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi Steamdeki en önemli şeylerden biri pazardır ve bu pazarı domine eden oyun csgo'dur. Bu itemleri hem oyun içinde kullanabilirsiniz hem de yatırım yaparak para kazanabilirsiniz. Ben en son 5 TL'den 50 tane antwerp kapsülü aldım ve şuan tanesi 25 TL hiç bir efor sarf etmeden 1000TL kazandım diyebiliriz.Steam hesabımı aşşağıya bıraktım ordan envanterime bakıp nereye yatırım yaptığımı görebilirsiniz. Şunu belirtmekte fayda var asıl antwerp kapsülü artışı turnuva stickerları çıkınca belli olacak çünkü 2021 stockholm ve 2022 antwerp stickerları hariç bütün stickerlarda background (arkaplan) var ama bu iki kapsül transparan olarak geldi ve acayip güzel gözüktü. Eğer Paris Major stickerları background lu gelirse antwerp ve stockholm roket gibi uçacaktır. Eğer gelmezse pek bir artış olmayacağı gibi azalma da olmaz. Evet asıl konuya gelecek olursak 1 mayıs gibi falan stickerlar,kapsüller,izleyici bileti,coinler piyasaya yüklenecek. Bu son turnuva olduğu için ne alırsak alalım kar edeceğimizi düşünüyorum. Normalde izleyici bileti (viewer pass)'den para kazanılmıyor ama ben bu sefer kazanılacağını düşünüyorum. Velhasıl kelam donanım arşivi forumu olarak güzel paralar kazanabiliriz o yüzden bu konuyu açtım. Neye nasıl yatırım yapabiliriz bunu buraya yazabiliriz. Ben kendi bildiklerimi döktüm dahası var ilerleyen günlerde yine yazacağım. Son olarak bu konu altında dönen yorumlar yatırım tavsiyesi değildir her yapılan işlem kişinin kendi tercihidir ve kendinden başkası sorumlu tutulamaz. Hadi bakalım bol kazançlar herkese
Operasyon için de ekleme gereği duydum. Arkadaşlar yatırım için en büyük fırsatımız her zaman operasyonlardır gelecek operasyonunda major turnuvasından sonra gelmesi bekleniyor. Operasyon bileti alarak 4 - 5x kasabilirsiniz.
steam hesabım : https://steamcommunity.com/id/P1T10/
Operasyon için de ekleme gereği duydum. Arkadaşlar yatırım için en büyük fırsatımız her zaman operasyonlardır gelecek operasyonunda major turnuvasından sonra gelmesi bekleniyor. Operasyon bileti alarak 4 - 5x kasabilirsiniz.
steam hesabım : https://steamcommunity.com/id/P1T10/
Son düzenleme: