❌İndirim Bitti! Son gün 31 ekim vadofonedan ilk 3 ay amazon prime hediye .

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,449
Kampanya 7 Ekim de başlamış bende şimdi gördüm. Forumda da denk gelmedim .
Not:20 tl aylık hizmet alıyormuş. Bu nedenle indirimi kapatıyorum.
Vodafone yanımda üzerinden girebilirsiniz kampanyaya.
3 ay sonrasında iptal etmeniz gerekiyor .

Vodafone flex olanlara 6ay hediye .

Ayrıca 100tl de amazon hediye çeki veriliyor.
Linkte detaylar mevcut .

Son düzenleme:
Kampanya 7 Ekim de başlamış bende şimdi gördüm. Forumda da denk gelmedim .

Vodafone yanımda üzerinden girebilirsiniz kampanyaya.
3 ay sonrasında iptal etmeniz gerekiyor .

Vodafone flex olanlara 6ay hediye .

Ayrıca 100tl de amazon hediye çeki veriliyor.
Linkte detaylar mevcut .
paketler de baya ucuz. bugun yaptim.
Screenshot_2024-10-30-16-09-42-78_cd3256a312dd7d4cc7ba5d61e52c9d23.jpg

Mobil ödeme ücreti ücretsiz paket bitince mi yansıyor yoksa her ay mi

İlk 3 ay ücretsiz ama aylık 20₺ mobil ödeme hizmet bedeli ödemesi var. Değmez
IMG_6264.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4. Ay unutursanız yanlışlıkla 60₺ keser :)

Türkiye amazonuna bulaşılmaz .bir marka ancak bu kadar rezil edilir. Bir işlemci alayım dedim 4 gün kargoya verilmedi. İptal edin dedim iptal etmediler gelen paketi kabul etmeyin dediler. Dediklerini yaptım kargo 1 hafta da şubede bekledi geri iade olmadı.. bu süreçte Amazon müşteri temsilcisiyle görüştüm hepsi yalan makinesi. En son dediler şubenin de 4 gün bekletip geri gönderme hakkı var.1 hafta bekleyen paket halen bekleyecek. En sonunda lanet olsun dedim aldım işlemciyi attım sarı sitede ilana. Amazon üyeliğimi de kökten sldirdim.

Alman amazonundan 4 güne,japon amazondan 6 güne gelen paketler Türk amazonundan gelmek bilmiyor.

Sırf üç kuruş daha ucuz ve taksit var diye bulaştım. Siz benden ibret alın. Bulaşmayın

vodafone bana güven vermiyor bir yerden çıkaracaktır

Türkiye amazonuna bulaşılmaz .bir marka ancak bu kadar rezil edilir. Bir işlemci alayım dedim 4 gün kargoya verilmedi. İptal edin dedim iptal etmediler gelen paketi kabul etmeyin dediler. Dediklerini yaptım kargo 1 hafta da şubede bekledi geri iade olmadı.. bu süreçte Amazon müşteri temsilcisiyle görüştüm hepsi yalan makinesi. En son dediler şubenin de 4 gün bekletip geri gönderme hakkı var.1 hafta bekleyen paket halen bekleyecek. En sonunda lanet olsun dedim aldım işlemciyi attım sarı sitede ilana. Amazon üyeliğimi de kökten sldirdim.

Alman amazonundan 4 güne,japon amazondan 6 güne gelen paketler Türk amazonundan gelmek bilmiyor.

Sırf üç kuruş daha ucuz ve taksit var diye bulaştım. Siz benden ibret alın. Bulaşmayın
sorun yasamadigim tek site tr amazon. sizin sansiniza curuk elma cikmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri