babaayorgunn
80+
hesap mı veriyorlar kod mu veriyorlar bu sitenin çalışma sistemini bilmiyorum
battle net uygulmasını ındırıyorsun oyunu satın alınca steam gibi hesabına oyun gelıyor.hesap mı veriyorlar kod mu veriyorlar bu sitenin çalışma sistemini bilmiyorum
Yorumunuz ıcın tesekkurler cold war almakta fayda var.Hepsine sahip biri olarak söylüyorum (cod bağımlısıyım ilk çıktığı gün alır geçerim) bu fiyatlara bile değmez single oyuncusuysanız eğer ben saatlerce multi oynayacağım diyorsanız cold war (alınır) ve mw3(mw2 aynısını ama mw2 oyuncu yok ) dışında oyuncu bulmanız bir tık zor olabilir bilginize.
Steam gibi bir uygulaması var yani öyle mibattle net uygulmasını ındırıyorsun oyunu satın alınca steam gibi hesabına oyun gelıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumunuz ıcın tesekkurler cold war almakta fayda var.
EvetSteam gibi bir uygulaması var yani öyle mi
Warzone dışında girmediğim için pek ilgimi çekmedi ama ilgilenen için fena değil indirimlerSon gün 8 NİSAN.Battle.net
Battle.net is your one stop shop into the world of Blizzard and Activision. Buy digital games, in-game items, balance and more for all of your favorite ...eu.shop.battle.net
Benim istek listem, hepsi 513 TL den olsaydı bari
Alıntıyı görüntüle
Cok istiyorum su 2019 ve 22 yi oynamayi, keske ucuzken alsaydimSon gün 8 NİSAN.Battle.net
Battle.net is your one stop shop into the world of Blizzard and Activision. Buy digital games, in-game items, balance and more for all of your favorite ...eu.shop.battle.net
Alıntıyı görüntüle
1 yillik uyelik alinip wow classic yeniden baslanirSon gün 8 NİSAN.Battle.net
Alıntıyı görüntüle
niye laaBettle net mi ? tövbeliyim saolun : D
Oyunların eşi ve benzeri yok ama harbiden etmezwarzona saatlerini vermiş biri olarak bu oyunlara bu kadar para verilmesini tavsiye etmiyorum. tabi zevk meselesi ama abi bu kadar etmez ya..
acaba modern warfare 1 veya 2 alsam onun online sunucuları ayrı ayrı mı yoksa mw3 ile aynı sunucularımı var. (yani çapraz oyunların desteği var mı?)ra bile değmez single oyuncusuysanız eğer ben saatlerce multi oynayacağım diyorsanız cold war (alınır) ve mw3(mw2 aynısını ama mw2 oyuncu yok ) dışında oyuncu bulmanız bir tık zor olabilir bilginize.
hepsinin multiplayerı kendine özgü mw1 alıp mw2 oyuncuları ile oynayamazsınız cross olayı sadece tüm güncel cod serilleri ( mw2 mw3 ) x warzone ve warzone mobile şeklindedir.acaba modern warfare 1 veya 2 alsam onun online sunucuları ayrı ayrı mı yoksa mw3 ile aynı sunucularımı var. (yani çapraz oyunların desteği var mı?)
valla çok yardımcı oldun, teşekkürler hocam.hepsinin multiplayerı kendine özgü mw1 alıp mw2 oyuncuları ile oynayamazsınız cross olayı sadece tüm güncel cod serilleri ( mw2 mw3 ) x warzone ve warzone mobile şeklindedir.
Yani özetle warzone oynarsanız silahlar ve karakterler tüm mw serilerinden mevcut fakat para verip mw1,2,3 den birini alırsanız o oyun kendi başına ayrı olarak kendi serverları üzerinden oynanır. mw3 alıp mw2 silahı ile oynayamazsınız veya o haritalara giremezsiniz multiplayer alıp paranın hakkını vermek istiyosanız güncel oyunlardan şaşmayın malesef cod kitlesi amerika ağırlıklı ve adamlara her sene 1 oyuna 60-70 vermek koymuyor kasımda cıkar her cod serisi kasımdan kasıma oynarlar ve eskisini silerler oyuncu bulmak her gecen gün bir önceki seride zorlaşır (Özetlemek istiyorum her seferinde başka şeyler yazıyorum kusura bakmayın.)
Sanırım 4.düzenlemem yani bir cod sever olarak SİNGLE oynamak amaçlı alacaksanız bu fiyatlara değmez şahsi fikrim
multi oynayacaksanız mw2 ve cold war hala kitlesi olan seriler ve tabi ki mw3, bütçenize uygun olanı alabilirsiniz oynanış olarak cold war daha zevkli bilginize.