DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
3 yıllık aldımGame pass e zam gelmez inşallah. Asıl son kale Xbox game pass bana göre.
3 yıllık aldımGame pass e zam gelmez inşallah. Asıl son kale Xbox game pass bana göre.
Ben bakmayı bilmiyorum. Size zahmet bakabilir misiniz? Merak ettim.Steamdb den bakım isterseniz hocam
Umarım java&bedrocka gelmez.Almak istiyorum para yok
Hızlı olun hocam.Göz açıp kapayıncaya zam gelir
Çok büyük ihtimal gelecek.Üzücü ama tahminimce 70-75₺ olur gibime geliyor.Game pass e zam gelmez inşallah. Asıl son kale Xbox game pass bana göre.
İndirimli 53₺ indirimsiz 260 ₺ imişBen bakmayı bilmiyorum. Size zahmet bakabilir misiniz? Merak ettim.
Gamepass zam gelse bile ucuz paketler çıkarmayı amaçlıyor sanırım, eksik oyunlu vs. ama şu an 3 yıllık almak en mantıklı ve güvenlisiGame pass e zam gelmez inşallah. Asıl son kale Xbox game pass bana göre.
3 yıllık alanlar yaşadı zatenGamepass zam gelse bile ucuz paketler çıkarmayı amaçlıyor sanırım, eksik oyunlu vs. ama şu an 3 yıllık almak en mantıklı ve güvenlisi
yani 30 liradan 40'a zam yapmazlar zaten, minimum 60'a çekerler PS plus ile aynı fiyata, sonra ps de zam yapar zaten3 yıllık alanlar yaşadı zaten
Ama yine de fiyatı çok az da olmaz min 50₺ filan bence
Monoply 69tlden 179tl olmusSteam son kalemiz maalesef enflasyona etkilerini hissettirdi.Yapımcılar artık zamları gömüyor.
Ubisoft oyunlara zam getirmiş(emin olmamakla birlikte yaklaşık 3-4 katı sanırım)
Sea Of Thieves 60₺ den 400₺ ye yükselmiş.
Maalesef bunları daha fazla görecez gibi geliyor.
The Long Darkın yapımcısı ve birkaç yapımcı/şirket daha söylemişti(HOI yapımcısı filan).
Eğer sizinde bildiğiniz,zam gelen veya bildiri paylaşan yapımcılar varsa,ya da bilinen zamlanan oyunlar varsa paylaşalım,zamlar gelmeden 1-2 tane de olsa satın alma hakkımız olsun
onu bende alcamşu an almadığım 4-5 oyunum var
en önemlisi de cod mw2 2009 36 TL şuan acilen almam lazım