şu an almadığım 4-5 oyunum varSteam son kalemiz maalesef enflasyona etkilerini hissettirdi.Yapımcılar artık zamları gömüyor.
Ubisoft oyunlara zam getirmiş(emin olmamakla birlikte yaklaşık 3-4 katı sanırım)
Sea Of Thieves 60₺ den 400₺ ye yükselmiş.
Maalesef bunları daha fazla görecez gibi geliyor.
The Long Darkın yapımcısı ve birkaç yapımcı/şirket daha söylemişti(HOI yapımcısı filan).
Eğer sizinde bildiğiniz,zam gelen veya bildiri paylaşan yapımcılar varsa,ya da bilinen zamlanan oyunlar varsa paylaşalım,zamlar gelmeden 1-2 tane de olsa satın alma hakkımız olsun
torrent değilde hesap almak daha mantıklı gibi en azından ucuza virüs riski yok direkt tıkla indir uğraştırmadan oyna steam üzerindentorrentin yolu gözüktü de, antivirüslerin de gözüktü
Benim de benim de.şu an almadığım 4-5 oyunum var
en önemlisi de cod mw2 2009 36 TL şuan acilen almam lazım
olum ben forza horizon 4 üde almadım 70 TL den 200 olmuş tr şartları çok zorluyor allah yardımcımız olsun
Steamdb den bakım isterseniz hocam50 liraya almadım geçen Far Cry 5'i, şuan 699 TL gösteriyor. Zamdan önce (indirimsiz) ne kadardı bu oyun?
Umarım java&bedrocka gelmez.Almak istiyorum para yokMinecraft dungeon 129₺ bence buna da yakın zamanda bir güncelleme gelir gibi sea of thieves 60₺ dan 399₺ olduysa.. şaka gibi hala inanamıyorum
Hızlı olun hocam.Göz açıp kapayıncaya zam gelirşu an almadığım 4-5 oyunum var
en önemlisi de cod mw2 2009 36 TL şuan acilen almam lazım