Sonradan gelen darboğaz

KOFTE14

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımın özellikleri i3 10100f rx 6600 eskiden bilgisayarımda darboğaz yoktu ama bu aralar darboğaz olmaya başladı aynı oyun aynı ayarlar ve darboğaz var nasıl bunu önleyebilirim veya yanlış bi ayardamı kullanıyorum

Bilgisayarımın özellikleri i3 10100f rx 6600 eskiden bilgisayarımda darboğaz yoktu ama bu aralar darboğaz olmaya başladı aynı oyun aynı ayarlar ve darboğaz var nasıl bunu önleyebilirim veya yanlış bi ayardamı kullanıyorum
Nasıl darboğaz yoktu? 10100F her türlü darboğaz yapardı o karta.

Darboğazı engellemek için işlemciyimi ekrankartınımı iyileştirmem gerekiyor işlemcim o kadar olmasa darboğaz hesaplama sitelerinde ekran kartını bi üst modeline çıkarttığım zaman sorun çözülüyor ama bence sorun işlemcide

Darboğazı engellemek için işlemciyimi ekrankartınımı iyileştirmem gerekiyor işlemcim o kadar olmasa darboğaz hesaplama sitelerinde ekran kartını bi üst modeline çıkarttığım zaman sorun çözülüyor ama bence sorun işlemcide
İşlemciyi i3 12100f yapman gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Minimum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama istersen i5 12400f yap ilerdede kullanırsın rx6800xtye kadar yolu var çünkü upgrade etmek istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,120
Üyeler
194,840
Son üye
miditennim31
Geri