Sonraki hedef Azerbaycan olur mu?

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,344
Evet bildiğimiz üzere ABD, Rusyayı sava soktu. Putin, Ukrayna topraklarına göz dikti bu konulara pek değinmeyeceğim kendisinin eski güçlü Rusya özlemi olduğunu biliyoruz eski önceki röportajında Sovyet döneminden bahsetti kimsenin görmediği Azerbaycan var Rusya, Ukrayna'dan başarılı çıkarsa Azerbaycan'a ABD nin yerleşmemesi için saldırı yapabilir mi?

Finlandiya NATO üyeliği başvurusu yaptı
Azerbaycan NATO üyesi değil!

images (3).jpeg

Son düzenleme:
Evet bildiğimiz üzere Putin Ukrayna topraklarına göz dikti kendisinin eski Rusya özlemi olduğunu biliyoruz eski önceki röportajında Sovyet döneminden bahsetti kimsenin görmediği Azerbaycan var Rusya Ukrayna'dan başarılı çıkarsa Azerbaycan'a saldırı yapabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Olmaz anlaşmaları var. Doğalgaz ve Petrol olmasa zaten Ekonomileri bizden de kötü durumda. Avrupa'ya okadar girip yer işgal ederlerse HOŞGELDİN WW3 :kedi:

Evet bildiğimiz üzere Putin Ukrayna topraklarına göz dikti kendisinin eski Rusya özlemi olduğunu biliyoruz eski önceki röportajında Sovyet döneminden bahsetti kimsenin görmediği Azerbaycan var Rusya Ukrayna'dan başarılı çıkarsa Azerbaycan'a saldırı yapabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Böyle olursa Çin de Rusya'nın karşısında duracaktır.

Alıntıyı görüntüle
Olmaz çünkü müttefikler.

Alıntıyı görüntüle
Sanmıyorum ama Sovyet döneminden kalma toprakları geri alma istekleri var 21.Yüzyılda "Yayılmacı Politika" izlemeleri çok saçma küçük çaplı sayılabilecek Ukrayna savaşı bile ekonomilerine çok büyük darbe vurdu büyük bir savaşı kaldırabileceklerini sanmam

Alıntıyı görüntüle
Putin'in Hayali Sovyetleri Geri Getirmek Ve Ben Bunu Kademeli Olarak Gerçekleştirebileceğini Düşünüyorum. Yani Rusların Gözü Kara Ve İnatçılardır.

Azerbaycan'a saldıracaklarını sanmıyorum ki öyle bir durum olursa Türkiye'de savaşa girecektir. :D

Sanmıyorum ama Sovyet döneminden kalma toprakları geri alma istekleri var 21.Yüzyılda "Yayılmacı Politika" izlemeleri çok saçma küçük çaplı sayılabilecek Ukrayna savaşı bile ekonomilerine çok büyük darbe vurdu büyük bir savaşı kaldırabileceklerini sanmam
Hocam ABD - Rusya bizim için çok önemli, biz denge politikamızı buna göre sağlıyoruz örneğin biri Suriye'den çekilirse diğerinin devleti kurulur. ABD kazanırsa, Suriye'de kesinlikle özgür Kürdistan devledi kuracağını söylemişti

Azerbaycan ve Ermenistan zaten Rusya güdümünde ülkeler Putin bir nevi abileri gibi bir şey tek sözüyle kafkasları karıştırır tek sözüyle barış yaparlar işgale gerek yok

Azerbeycana dalsa artık WW3-4-5 filan çıkar. Zaten işi olmaz mutefikler

Geri