Türktelekom kullanıyorum hipernet diye geçiyor vdsl beni üzmedi pingim vs iyi 6 aydır falan kullanıyorum herhangi bir ping sorunu ve dowland düşüşü olmadı umarım sende memnun kalırsın.evet arkadaşlar aylardır yaptığım şikayetler aramalar son buldu ve evime altyapı geldi 87mbps vdsl geldi sonunda türktelekom tişikkür ederim sana şimdi kaldı milleni 35 e 6 bağlatmak çünkü 100mbps 110 TL + modem + kurulum ücreti girincede fiyat artıyor![]()
Fiyatları artmış.kaça satcağına bağlı 3060 alınanbilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vdsl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka omni dsl çok pahalı lan o ne öyle fiyata bak
türktelekom pahalı kankaTürktelekom kullanıyorum hipernet diye geçiyor vdsl beni üzmedi pingim vs iyi 6 aydır falan kullanıyorum herhangi bir ping sorunu ve dowland düşüşü olmadı umarım sende memnun kalırsın.
bakalım bağlayabilcekmiyim şuan başvuranların çoğu kurulumu yapılmış akşam anam gelsinde bağlatıyım yavHayırlı olsun, güle güle kullan : )
geç olsun güç olmasın kanka halledersinizbakalım bağlayabilcekmiyim şuan başvuranların çoğu kurulumu yapılmış akşam anam gelsinde bağlatıyım yav
geç olsun güç olmasın kanka halledersiniz
3 gün içinde halledersin diye düşünüyorum.kanka redbox dan 3 gün içerisinde kurtulamazsam eğer cayma bedeli ödiycem![]()