Neler Yeni

Sonunda Sistemi Bitirdim

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
evet hocam itopya bozuk ram satmıştı hatta konu açmıştım forumda gskill ramler bozuk çıkmıştı ve yanlış bilgiyle satmışlardı şu anki ramlerin parasını ödedim yanında da sn570 500gb verdiler ücretsiz
hayırlı olsun o zaman.

louis bloom

80+ Silver
O işlemciyi soğutmaya bilir
hocam şu anki ile boşta 60 derece üstü oyun girmiyorum hiç çok ısınır diye korktuğum için Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX bu soğutucunun test videolarını izledim bu işlemci için olan, haziranda bi indirim vb yakalarsam bunu almayı düşünüyorum

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Arkadaşlar sistemi uzunda olsa sonunda bitirdim. İlk hali ile son hali videosu yaptım

video linki

Eski sistem parçalarını kardeşime verdim şu an videodaki kullandığımda benim sistemin son hali sadece soğutucuyu değiştirmek kaldı şu anki işlemci ryzen 7 5800x3d ancak 120mm soğutucu maalesef yetmiyor iki fan taktım arkalı önlü ama boşta 60 derece soğutamıyor yani. 3x120mm daha egsoz fanı da taktım ama sadece ekran kartı sıcaklığına etkisi oldu. bunun haricinde belki yazın elime para geçerse dış kasayı değiştirmek istiyorum.

şu anki hali nasıl sizce olmuş mu ?

(RX6700XT - Ryzen 7 5800x3d - 2x16 corsair vengeance rgb pro sl 3600 mhz - corsair mp600 1tb - sn570 500gb - corsair hx1000w - sharkoon tg5 argb pro)
hocam gerçekten mükemmel olmuş masa arkasına çekilcek bir led ile daha mükemmel olabilir gibi geldi bana

louis bloom

80+ Silver
hocam gerçekten mükemmel olmuş masa arkasına çekilcek bir led ile daha mükemmel olabilir gibi geldi bana
evet o tip küçük detayları bende düşünüyorum ancak o ledler nasıl döşeniyor hiç bilmiyorum lehim aleti falan gerekiyor sanırım düzgün şekilde döşemek için

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
evet o tip küçük detayları bende düşünüyorum ancak o ledler nasıl döşeniyor hiç bilmiyorum lehim aleti falan gerekiyor sanırım düzgün şekilde döşemek için
yok hayır aşırı basit sadece masanın en arka duvara bakan kısmına şerit çeklinde ölçüyü alıyorsun ve kesim yerinden kerpeten yardımıyla kesiyorsun arkasında bulunan jelatini sökünce zaten sticker gibi yapışkan oluyor

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
düştüm.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
yok hayır aşırı basit sadece masanın en arka duvara bakan kısmına şerit çeklinde ölçüyü alıyorsun ve kesim yerinden kerpeten yardımıyla kesiyorsun arkasında bulunan jelatini sökünce zaten sticker gibi yapışkan oluyor
masa (2).jpeg
eski sistemimle bir fotoğraf basit bir led ile çok soft bir görüntü oluyor kesinlikle tavsiye ederim sanada

louis bloom

80+ Silver
hocam zahmet olmayacaksa onerdiginiz uygun fiyatli bi serit led linki atabilir misiniz

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern

louis bloom

80+ Silver
Alıntıyı görüntüleeski sistemimle bir fotoğraf basit bir led ile çok soft bir görüntü oluyor kesinlikle tavsiye ederim sanada
evet hocam bu ledleri bende baya seviyorum ama kerpetenle kesin vb dediniz mesela o kestiğim kismi yan bir sekilde tekrar monte etmek icin lehim gerekiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bir bütceniz var
hocam piyasasini hic bilmiyorum 100tl falansa alabilirim simdi

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
evet hocam bu ledleri bende baya seviyorum ama kerpetenle kesin vb dediniz mesela o kestiğim kismi yan bir sekilde tekrar monte etmek icin lehim gerekiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam piyasasini hic bilmiyorum 100tl falansa alabilirim simdi
yani şöyle o kestiğiniz bölümü tekrar kullanmak için evet birazcık uğraşman gerekiyor ama sadece masanın arkasına uzunlamasına yapıcaksan lehime gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,017,007
Üyeler
161,183
Son üye
mordz
Top Bottom