Sagittarius
80+ Silver
Hocam ben hep beyaz kasalari severim sıvı soğutma önerim NZXT nin 360MM birtane vardı Thermaltake de öneririm benim parçalarını teker teker sattığım sistemde i9 12900K RTX 3080 Ti vardı kasası çok güzeldi Thermaltake Core P8 o kasaya aşığım hala ama şuan beyaz kasalar daha çekiciŞöyle hocam R9 5900X vardı sistem çoğu arkadaş i7 12.Nesil işlemcinin ondan daha güncel daha iyi olduğunu söylediler durum öyle olunca bide fiyat performans ve görünüş olarak beyaz olan bir anakart buldum şimdi tek eksik sıvı soğutma kaldı onuda 1700 soketine göre bulduktan sonra sistem böyle oluyor ha ama extra aparat vs. tarzı şeyler lazımsa bilgi verebilirsiniz hocam. Bide şey sormak istiyorum sizce böyle hayal ettiğiniz de yanlış anlamayın görsel uyumluluk olarak nasıl? Dışarıdan bakıldığın da mesela? White & Black konseptinde yapacaktım ama her şey beyaz oldu. Ama tabi kasa içinde ki RGB'lerin hepsini istediğim özel bir renk tonu var ona atayıp öyle kullanmak istiyorum o zaman sistem biraz daha White & Soft Blue & Soft Dark moduna geçer hoş durur sizin fikirleriniz nelerdir? Ve unutmadan umarım bunun daha iyisi sizin olur.
Şuan toplamakta olduğum sistemin içinde Xeon Platinum 9282 var araba radyatöru gibi soğutma var 2000 Watt PSU Asus Rog Domunium C621 LGA 3647 , 192GB ram yalnızca Ekran Kartı kaldı ve bunu sığdıracagim bir kasa şuan uzay sistem üstünde GTX 1080 Ti takılı asıl size bundan daha iyisi nasip olsun