Neler Yeni

Sonunda sistemimi bitirdim!

Sagittarius

80+ Silver
Şöyle hocam R9 5900X vardı sistem çoğu arkadaş i7 12.Nesil işlemcinin ondan daha güncel daha iyi olduğunu söylediler durum öyle olunca bide fiyat performans ve görünüş olarak beyaz olan bir anakart buldum şimdi tek eksik sıvı soğutma kaldı onuda 1700 soketine göre bulduktan sonra sistem böyle oluyor ha ama extra aparat vs. tarzı şeyler lazımsa bilgi verebilirsiniz hocam. Bide şey sormak istiyorum sizce böyle hayal ettiğiniz de yanlış anlamayın görsel uyumluluk olarak nasıl? Dışarıdan bakıldığın da mesela? White & Black konseptinde yapacaktım ama her şey beyaz oldu. :kekw: Ama tabi kasa içinde ki RGB'lerin hepsini istediğim özel bir renk tonu var ona atayıp öyle kullanmak istiyorum o zaman sistem biraz daha White & Soft Blue & Soft Dark moduna geçer hoş durur sizin fikirleriniz nelerdir? Ve unutmadan umarım bunun daha iyisi sizin olur. :peepokalp:
Hocam ben hep beyaz kasalari severim sıvı soğutma önerim NZXT nin 360MM birtane vardı Thermaltake de öneririm benim parçalarını teker teker sattığım sistemde i9 12900K RTX 3080 Ti vardı kasası çok güzeldi Thermaltake Core P8 o kasaya aşığım hala ama şuan beyaz kasalar daha çekici

Şuan toplamakta olduğum sistemin içinde Xeon Platinum 9282 var araba radyatöru gibi soğutma var 2000 Watt PSU Asus Rog Domunium C621 LGA 3647 , 192GB ram yalnızca Ekran Kartı kaldı ve bunu sığdıracagim bir kasa şuan uzay sistem üstünde GTX 1080 Ti takılı asıl size bundan daha iyisi nasip olsun :peepokalp:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Hocam ben hep beyaz kasalari severim sıvı soğutma önerim NZXT nin 360MM birtane vardı Thermaltake de öneririm benim parçalarını teker teker sattığım sistemde i9 12900K RTX 3080 Ti vardı kasası çok güzeldi Thermaltake Core P8 o kasaya aşığım hala ama şuan beyaz kasalar daha çekici

Şuan toplamakta olduğum sistemin içinde Xeon Platinum 9282 var araba radyatöru gibi soğutma var 2000 Watt PSU Asus Rog Domunium C621 LGA 3647 , 192GB ram yalnızca Ekran Kartı kaldı ve bunu sığdıracagim bir kasa şuan uzay sistem üstünde GTX 1080 Ti takılı asıl size bundan daha iyisi nasip olsun :peepokalp:
Fazlasında gözüm yok çok şükür hocam Allah böylesini nasip etti size de şimdiden hayırlı olsun iyi günler de kullanın. :peepokalp:

Ufak bir soru : RGB kontrolcü veya çoğaltıcı vs ihtiyacım var mı yoksa sistem böyleyken tüm renkleri synclayıp istediğim rengi atayabilir miyim ve tüm kasa da ki fanları bağlayabilir miyim?

Sagittarius

80+ Silver
Fazlasında gözüm yok çok şükür hocam Allah böylesini nasip etti size de şimdiden hayırlı olsun iyi günler de kullanın. :peepokalp:

Ufak bir soru : RGB kontrolcü veya çoğaltıcı vs ihtiyacım var mı yoksa sistem böyleyken tüm renkleri synclayıp istediğim rengi atayabilir miyim ve tüm kasa da ki fanları bağlayabilir miyim?
Valla hocam bence bir kontrolcu ve çoğaltıcı alın

Sagittarius

80+ Silver

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Şimdi ben bakıyorum bu arada bütçe varsa bu sıvı soğutmayi alın çok pelformanslidir Overclock yaparsanız uçabilirsiniz

Edit linki atmayı unuttum https://www.itopya.com/thermaltake-th360-argb-snow-edition-360mm-islemci-sivi-sogutucu_u139
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fanlar yeter ama ilerde fan takviyesi yapmak isterseniz diye yine bir kontrolcü alın
Sistemde ki her şey yeterli ise hocam daha fazla fan almam o çok abartıya kaçar ben sadece yetersiz gelirse diye kontrolcü vs lazım mı diye sorayım dedim sıvı soğutma olarak biraz araştırma yapıp ona göre alacağım hocam teşekkürler her şey için. :peepokalp:

NotGonna

80+ Bronze
Hocam bende kullandım ve gerçekten kötü bir klavye ayrıca redragon custom hale getireceğim keycap ve switch o yüzden problem yok :)

Render - Yayın - Oyun hocam

İşlemci ve Anakartı güncelliyorum hocam fakat ekran kartı olarak bilemedim çünkü daha almam gereken şeyler de var sırf yeni ekran kartı çıkıyor diye fazladan para vermek istemiyorum.
modelleme yaparsan harika rk61 ve k630 var elimde k630 modelsiz gerçekten çöp ama stableri holee modladım ltlarına yara bandı koydum sallanmalarını engellemek için switchleri lubeladım şu an çok iyi hissi de sesi de rk61 den güzel oldu

Bu arada sistem çok iyi hocam kıskanılıcak sistem hayırlı olsun

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
modelleme yaparsan harika rk61 ve k630 var elimde k630 modelsiz gerçekten çöp ama stableri holee modladım ltlarına yara bandı koydum sallanmalarını engellemek için switchleri lubeladım şu an çok iyi hissi de sesi de rk61 den güzel oldu

Bu arada sistem çok iyi hocam kıskanılıcak sistem hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam dediğim gibi modlayacağım klavyeyi kuru kuru bırakmayacağım :D Mouse'da aynı şekilde modlanacak zaten onuda düz bırakmaycağım. Ve tekrardan teşekkür ederim henüz almadım ama daha iyileri sizlerin olsun inşallah. :peepokalp:

NotGonna

80+ Bronze
Teşekkür ederim hocam dediğim gibi modlayacağım klavyeyi kuru kuru bırakmayacağım :D Mouse'da aynı şekilde modlanacak zaten onuda düz bırakmaycağım. Ve tekrardan teşekkür ederim henüz almadım ama daha iyileri sizlerin olsun inşallah. :peepokalp:
mouse zaten harika ya onu almayı düşünüyorum ben eskiden bakıyodum ama türkiyede yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,265
Üyeler
161,260
Son üye
birbal
Top Bottom