baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Atılacak çok güzel bir konu var ama TP çöktü. Sorunlu deyip kanıt göstermiyorsun. Sağlam bir marka. Ayrıca iyi olmasının sebebi bu.
PBU240GS25SSDR Sku Sheet_081220 (website-files.com)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz bekle istersen düşer bence geri.
Review: Patriot Burst SSD 120GB [PBU120GS25SSDR] | Computeruniverse Coupons
Review of classical SATA 120 Gb solid state drive Patriot Burst SSD 120GB [PBU120GS25SSDR] with Phison S11 controller and TLC specification.
computeruniverse.discount
Patriot Memory Burst 120GB SSD Review
If you are in the market looking for an affordable yet fastest storage solution than regular HDDs, then have a look on Patriot Burst Review.
tech4gamers.com
Review - Patriot Burst 240GB SATA III SSD
Here's a budget SSD that you can aim for - the Patriot Burst. It's priced at RM199 (USD $50) for the 120GB version and RM329 (USD $66) for the 250GB version. Is it worth the price? Let's take a look at it here!
www.tech-critter.com
Bir de sıcaklık sensörü yok. SSD gibi SSD vallahi. Yanıyoruz Fuat ABiii
tabii ki hiç sorun yaşayan yok. Amazon müşterileri o nedenle şikayetçi:
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Bakın her ne kadar az sayıda gözükse de kullanım sonucu hızda düşmeler oluyor. Ürünü aldığı gibi sorun yaşayan çok fazla insan var.
Geldik kontrolcüye. Kontrolcü phison S11. 2 kanallı (çoğu kontrolcü 4 kanallı) ve kullanıcılar memnun değil. Çabuk bozuluyor ve dram olmaayınca bu ihtimal artıyor.
Belki DevSleep olmamasını vs. de eksi sayabiliriz. Keza ben pcb'nin dizayn ve kalitesinin iyi olduğunu sanmıyorum. Şifreleme de yok.
ben bu nedenlerle bu SSD'yi zorunlu olmadıkça önermiyorum. Elinizdeki bütün bilgiler çöp olabilir. Sizin tercihiniz.
Yanlış mıyım? Sizce neden güzel?
Son düzenleme: