Nerede?Samsung 240 gb ssd 260 lira felandı kaçırma derim
Bu iyi mi? Nasıl anladınız ?Bu varken diğerlerine bakmayı düşünmem bile.
![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Nerede?
İyi ki öneriyorum.Bu iyi mi? Nasıl anladınız ?
İyi felan değil. İyi olduğuna dair bir kanıtınız var mı?İyi ki öneriyorum.
Patriot çok iyi bir markadır. TP forumda çok önerilir kendisi.
Kötü olduğuna dair bir kanıtın var mı? Özellikleri belli FBI sırrı değil.İyi felan değil. İyi olduğuna dair bir kanıtınız var mı?
Geldi bile onunla uğraşıyorum şu an.@baltazar son Patriot bükücü gelmeden bırakayım.
![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ya abi niye dalga geçiyosun. Sorunlu işte kabul edin ya.@baltazar son Patriot bükücü gelmeden bırakayım.
![]()
Bekliyorum açıklasın. FBI sırrı değilse siz açıklayın.Kötü olduğuna dair bir kanıtın var mı? Özellikleri belli FBI sırrı değil.
@BerkeP de çok önerir bu SSD'yi. Kendisi SSD konusunda benden daha iyi (zaten anakart ve SSD bilgim 0) o açıklasın size.
Geldi bile onunla uğraşıyorum şu an.