Nereden anlıyorsun bunu? Nerede gördün? Patriot SSD'nin hızları vey sağlığı hakkında açılan kaç tane konu vardır? Diğer markalara oranlar.Sorunlu işte kabul edin ya.
Nereden anlıyorsun bunu? Nerede gördün? Patriot SSD'nin hızları vey sağlığı hakkında açılan kaç tane konu vardır? Diğer markalara oranlar.Sorunlu işte kabul edin ya.
@BerkeP hocamı bekliyorum.Nereden anlıyorsun bunu? Nerede gördün? Patriot SSD'nin hızları vey sağlığı hakkında açılan kaç tane konu vardır? Diğer markalara oranlar.
Ne sorunu varmış? Kanıt göster.Sorunlu işte kabul edin ya.
Bunu fark ettik zaten.Kafam güzel ordan biliyorum.
Önce sen neden kötü olduğunu açıkla, adamı uğraştırma.@BerkeP hocamı bekliyorum.
Ne sorunu varmış? Kanıt göster.
HyperX Fury daha dün 270 liraydı ona da bakılabilir.
Yaw siz bi neden iyi açıklayın. Beni uğraştırmayın.Bunu fark ettik zaten.
Önce sen neden kötü olduğunu açıkla, adamı uğraştırma.
200mb yazma alıyorum bundaBi tık geçti.Apacer 240gb Panther As340 550-520mb-s Sata 3 Ssd Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer 240gb Panther As340 550-520mb-s Sata 3 Ssd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zorluyorsun.Yaw siz bi neden iyi açıklayın. Beni uğraştırmayın.
Emin misin? Crystal Disk Mark yapar mısın?200mb yazma alıyorum bunda
Atılacak çok güzel bir konu var ama TP çöktü. Sorunlu deyip kanıt göstermiyorsun. Sağlam bir marka. Ayrıca iyi olmasının sebebi bu.Yav siz bir neden iyi açıklayın. Beni uğraştırmayın.
Biraz bekle istersen düşer bence geri.Hyperx alacaktim ama suan 325 TL oldu
Hocam eminim allah aşkına kaç kez yaptım.Emin misin? Crystal Disk Mark yapar mısın?
Ne zaman düşer sence dostumAtılacak çok güzel bir konu var ama TP çöktü. Sorunlu deyip kanıt göstermiyorsun. Sağlam bir marka. Ayrıca iyi olmasının sebebi bu.
PBU240GS25SSDR Sku Sheet_081220 (website-files.com)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz bekle istersen düşer bence geri.
Efsane süper über Cuma tam olarak gelsin düşer.Ne zaman düşer sence dostum