Neler Yeni

Sorunsuz Ssd önerisi

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hepsinde de okuma yazma hızlarından şikayetçi. Ayrıca iops değerleri düşük.
Bir de sıcaklık sensörü yok. SSD gibi SSD vallahi. Yanıyoruz Fuat ABiii

tabii ki hiç sorun yaşayan yok. Amazon müşterileri o nedenle şikayetçi:

Bakın her ne kadar az sayıda gözükse de kullanım sonucu hızda düşmeler oluyor. Ürünü aldığı gibi sorun yaşayan çok fazla insan var.

Geldik kontrolcüye. Kontrolcü phison S11. 2 kanallı (çoğu kontrolcü 4 kanallı) ve kullanıcılar memnun değil. Çabuk bozuluyor ve dram olmaayınca bu ihtimal artıyor.

Belki DevSleep olmamasını vs. de eksi sayabiliriz. Keza ben pcb'nin dizayn ve kalitesinin iyi olduğunu sanmıyorum. Şifreleme de yok.

ben bu nedenlerle bu SSD'yi zorunlu olmadıkça önermiyorum. Elinizdeki bütün bilgiler çöp olabilir. Sizin tercihiniz.

Yanlış mıyım? Sizce neden güzel?
Bu attıklarınız firmware kaynaklı gerçek olmayan sorunlar. CrystalDiskMark tesinde bu yüzden hızı düşük çıkıyor. Yakında düzeltirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullana kim var mesela?
Burayı bilmem TP'de 10 kişi vardır en az.

frankseee

80+

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ne atayım kanıt? SSD öven mi var. SSD'ler sadece eleştirilen donanımlar. Ben diğerlerine oranla daha az sorun çıkartıyor diyorum sorunsuz demiyorum. Evet, sorunlar var görebiliyorum ama bunlar her SSD'de var hem de daha fazla oranla.

Sen 2-3 yazı okuyup ona göre hüküm veriyorsan okuma sende kalsın ben almayayım.
Yav kardeşim sabahtan beri kaynak göster diyroum boş boş zırvalıyorsun. Ne yazmışım okumuyorsun bile. Okumadan eline almadığın şeyi veya savunduğun şeye nasıl cevap yazacaksın çözmüş değilim. Tek dediğin 2-3 tane de sorun var diye hepsinde sorun mu var? Tama sen al kullan. Bir şey demiyorum.

Bu attıklarınız firmware kaynaklı gerçek olmayan sorunlar. CrystalDiskMark tesinde bu yüzden hızı düşük çıkıyor. Yakında düzeltirler.

Burayı bilmem TP'de 10 kişi vardır en az.
Daha kendi yazılımı ssd yi tanımıyor ki crystal disk mark tanısın haklısın :)

frankseee

80+

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
İyi ki öneriyorum.

Patriot çok iyi bir markadır. TP forumda çok önerilir kendisi.
TP forumda çok onerilmesi ile iyi olması arasında bir baglantı kuramadım, yoksa "birileri öneriyor diye" önerenlerden misiniz?

frankseee

80+
TP forumda çok onerilmesi ile iyi olması arasında bir baglantı kuramadım, yoksa "birileri öneriyor diye" önerenlerden misiniz?
Hayır, o ek bilgi. :)

SSD alınacaksa önerildiğini de bilsin istedim.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Cruical MX500, Seagate Q1, Adata SU750, Gigabyte, Kingston (A400 sorunlu)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yav ben şeyi anlamadım:
Ben o kadar kaynak göstermişim adama gelip tek kalemle ssd övüyor ya bu kafayı anlayamadım. Zamanında su650 a400 de öneriliyordu. Sanki babasının fabribasının ürünü gibi SSD'yi savunması (hem de körü körüne) bana garip geliyor.

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Burada olay çıkmış. @baltazar kontrolcü kısmında haklı bence.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Yav ben şeyi anlamadım:
Ben o kadar kaynak göstermişim adama gelip tek kalemle ssd övüyor ya bu kafayı anlayamadım. Zamanında su650 a400 de öneriliyordu. Sanki babasının fabribasının ürünü gibi SSD'yi savunması (hem de körü körüne) bana garip geliyor.
İlgili SSD sorunludur demiyorum, ama ezberci davranılması benim de hoşuma gitmiyor.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Burada olay çıkmış. @baltazar kontrolcü kısmında haklı bence.
Yav seninle ne güzel tartışıyoruz. Ama arkadaş hala 2-3 kişide sorun var deyip SSD sağlam, hiç bir sorun yok diyor. Nereye bakarsanız bakın hızda düşüş var. Ben 2.il disk veya aşırı düşük bütçe harici önerilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Her şeyden kısılmış ki bunu sıcaklık sensörünün dahi olmamasından anlayailiriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,415
Üyeler
164,489
Son üye
espiyano
Top Bottom