macOS
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bunu ben bir yerde göremedim. Zaten attığın linklerde de hız normal değil mi?Nereye bakarsanız bakın hızda düşüş var.
Bunu ben bir yerde göremedim. Zaten attığın linklerde de hız normal değil mi?Nereye bakarsanız bakın hızda düşüş var.
Normal zaten, çok şey yapmayın.Bunu ben bir yerde göremedim. Zaten attığın linklerde de hız normal değil mi?
https://donanimarsivi.com/forum/konu/patriot-burst-120-gb-duesuek-hiz-sorunu.191996/Bunu ben bir yerde göremedim. Zaten attığın linklerde de hız normal değil mi?
Bir ezbercilik yok, neden buna takıldınız? Sadece bir cümlemden mi?İlgili SSD sorunludur demiyorum, ama ezberci davranılması benim de hoşuma gitmiyor.
Doğru. Ben bu konuda yorum yapmayacağım daha.@baltazar @keremcnsz24'e zaten farklı bir model gelmişti. Onun sorunu da firmware kaynaklıydı. Ayrıca birkaç kişide düşük hız sorunu oldu diye de tüm SSD'ye suç atmak yanlış. Zaten hızın giderek yavaşlaması tüm DRAMless SSD'lerin ortak sorunu.
İsteyen alsın. Kendi kullanacak sonuçta.Doğru. Ben bu konuda yorum yapmayacağım daha.
Şunu baştan desen ölür müydün arkadaş ya...İsteyen alsın. Kendi kullanacak sonuçta.
Bir ezbercilik yok, neden buna takıldınız? Sadece bir cümlemden mi?
Orada önerildiğini belirtmek ezbercilik mi oluyor?
Yapmayın lütfen.
Konuyu güncellemeyi unutmuşum, şimdi güncelledim.@baltazar @keremcnsz24'e zaten farklı bir model gelmişti. Onun sorunu da firmware kaynaklıydı. Ayrıca birkaç kişide düşük hız sorunu oldu diye de tüm SSD'ye suç atmak yanlış. Zaten hızın giderek yavaşlaması tüm DRAMless SSD'lerin ortak sorunu.
Dedim zaten ama okuyan kim :/
bAk haklısın fiyatı çook uygun ama bütçe yoksa alınmalı.
Diğer türlü emeklerinizi bu ssd ye kaydederseniz bir günde çöp olabilir her şey.
Ha dersin ki ben sadece oyun yükleyeceğim 1-2 yıl kullanayım sonra zaten ssd ler ucuzlar ve benim bütçem olur alırım diyorsan alınabilr ama önemli bilgileri bu ssd ye kaydetmeyi önermiyorum.
Orada önerildiğini belirtmek değil TP'de öneriliyor iyi demeniz. SSD iyi veya kötü demiyorum tekrardan belirteyim, ama bu durum SSD'yi önerebilmek için bir referans değil.Bir ezbercilik yok, neden buna takıldınız? Sadece bir cümlemden mi?
Orada önerildiğini belirtmek ezbercilik mi oluyor?
Yapmayın lütfen.
Düşük hız sorunu düzeldi mi?Üründe sorun yok.
Ürünün hızları bu, düşük hız falan yok ortada.Düşük hız sorunu düzeldi mi?