❌İndirim Bitti! Soundpeats Air 4 994 TL

mershadow

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
incelemesi:

Son düzenleme:
ses performansı mikrofon performansı dış sesi kesmesi vs nasıldır dışarda sporda veya motor/bisiklette kullanmak istiyorum

ses performansı mikrofon performansı dış sesi kesmesi vs nasıldır dışarda sporda veya motor/bisiklette kullanmak istiyorum
Bu fiyata alınabilecek en iyi ses kalitesi bu kulaklıkta. Mikrofon performansı ise idare eder

Bu fiyata alınabilecek en iyi ses kalitesi bu kulaklıkta. Mikrofon performansı ise idare eder
peki dış sesleri engellemesi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi bunda silikon yok değil mi clear versiyonu ile arasında ne kadar fark vardır

air4 pro ile arasında uçurum var mı performans olarak silikonlu kulaklıklar pek iyi oturmuyor da kulağıma ona göre alacağım ikisinden birini

peki dış sesleri engellemesi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi bunda silikon yok değil mi clear versiyonu ile arasında ne kadar fark vardır
Anc var

air4 pro ile arasında uçurum var mı performans olarak silikonlu kulaklıklar pek iyi oturmuyor da kulağıma ona göre alacağım ikisinden birini
prosu benimde ilgimi çekti hocam silikon olması büyük bir avantaj ekstra olarak siz nereden kaça buldunuz link varsa atabilir misiniz

IMG_6416.webp
prime alsam kargo ücreti yok olur mu

2,5 seneye yakındır capsule 3 pro modelini kullanıyorum benim çok hoşuma gidiyor şahsen bunun da güzel olacağını tahmin ediyorum

Anc si çok iyi çalışmıyor ama sadece

Anneme de T3 Pro almıştım iyi sayılır ama bi capsule 3 pro değil

prosu benimde ilgimi çekti hocam silikon olması büyük bir avantaj ekstra olarak siz nereden kaça buldunuz link varsa atabilir misiniz
Amazon’da hocam 950tl vergi hariç beyaz

Amazon’da hocam 950tl vergi hariç beyaz
aynı ürüne bakıyormuşuz hocam bende bunu beğendim liberty 4 nc de düşünüyordum para ekleyip almayı düşündüm fakat gözüme çok büyük geldi biraz kaba duruyor air4 pro daha hoş duruyor

Anker sounds core k28i aldım ondan geçmeye değer mi

Geri